Vegeta Natur – s pravo dozo sreče do Natur nagrad

Vegeta Natur je inovacija med dodatki jedem. V popolnosti usklajena s trendi zdrave prehrane, naravno pripravljena in brez dodatkov.

Užitek v bogatih naravnih okusih in aromah jedi je za vas neprecenljiv. Ob tem ne pristajate na manj od vrhunske kakovosti, nove funkcionalne sestavine hrane pa so ugodnost, ki jo znate še kako ceniti. Vegeta natur je prava izbira za vas.

Nastala je kot odgovor naraščajoči zavesti potrošnikov in potrebi po zdravih in naravnih jedeh.
Ta inovacija med dodatki jedem je do popolnosti usklajena s trendi zdrave prehrane, naravno pripravljena iz pod soncem vzgojene zelenjave in brez dodatkov.

Njene prednosti:
  • je brez dodanih ojačevalcev okusa in
  • je brez dodanih arom in barvil.
Vegeta natur je pravo bogastvo naravnih okusov in vonjav.

Ste vedeli, da je eno pakiranje Vegete natur 150 g nastalo iz kar 450 g pazljivo izbrane sveže zelenjave? Vegeta natur vsebuje 9 vrst zelenjave ter je popolnoma naravna in brez dodatkov. V duhu prve Podravkine Vegete, nastale davnega leta 1959, je Vegeta natur zadržala prepoznaven Vegeta okus, tradicijo in kakovost ter vse to združila z živimi, jasnimi aromami in naravnimi okusi, ki ne dominirajo jedem, temveč jih oplemenitijo na prefinjen in naraven način.


Vegeta Natur spet nagrajuje!

Vegeta Natur  je ponovno za Vas pripravila nagradno igro, ki bo potekala od 2.3. do 31.3.2011! Potrebno je točno odgovoriti na postavljeno nagradno vprašanje na vegeta.si in glavna nagrada:1 x vikend paket za 4 osebe na turistični kmetiji Rogar je lahko Vaša.