Poletni horoskop

(Foto: Jupiterimages)

Kaj čaka vezane in samske to poletje?

Tako, spet smo globoko v poletju, hormoni se prebujajo in zvezde sijejo drugače kot v drugih letnih časih. Pokukajmo vanje, da nam pomežiknejo in povedo, kaj nas čaka glede na naše znamenje horoskopa.

Oven (21. 3.–20. 4.)


Samski: Obupani, ker vam toliko časa ne uspe najti sorodne duše, se boste poletju prepustili polni malodušja in brez slehernih pričakovanj. Spremembo utegne prinesti začetek septembra, če se boste le udeležili enega od napovedanih dogodkov. Oči imejte na pecljih: ne bo vam žal. Srečni dan: sobota. Vaše številke: 5, 7, 31.

Vezani: Partner vas bo s svojo pohoto spravljal ob živce; mu lahko, prosim, nekdo pove, da pri takšnih temperaturah še vrabci hodijo peš?! Naveličani rutine boste naredili vse, da bi imeli čim več časa zase. Toda pozor: partnerju ni do čakanja. Ste opazili, kako dolgo se zadržuje pred računalniškim zaslonom in kako zamišljen je vsake toliko časa? Kaj pomeni tisti skrivnostni nasmešek na njegovem obrazu? Srečni dan: sreda. Pomembna številka: 18.

Bik (21. 4.–21. 5.)


Samski: Z glavo skozi zid pač ne gre, zato boste znova pogoreli. Ste kdaj pomislili, da bi ubrali drugačno taktiko? Sredi avgusta vam bo pot prekrižal nekdo, rojen v vodnem znamenju, in vam popolnoma zmešal glavo. Prepustite se sveži zaljubljenosti, vendar s kančkom rezerve. Pod tem sladkim nasmehom se namreč skrivajo velike skrivnosti, ki jim zlepa ne boste prišli do konca, če boste v zvezi vztrajali. Ste na to pripravljeni? Srečni dan: petek. Številke: 13, 15.

Vezani: Bolj ko boste ljubosumni, slabše bo za vas. Tako se bo partner le še bolj oddaljil, sebi pa boste nakopali nespečne noči in slabo voljo. Saj veste: če bi vas hotel prevarati, bo to storil sto metrov ali pa sto kilometrov stran. Zaman se vznemirjate, zvest vam je, le prijaznejši in dostopnejši bodite, pa bosta oba srečna. Srečni dan: nedelja. Srečne številke: 3, 11, 23.


Dvojčka (22. 5.–21. 6.)


Samski: Simpatija, ki vam krade razsodnost, se bo resno ogrela za vas in vam življenje postavila na glavo. Seveda se vam bodo začeli porajati dvomi, saj ste vajeni samskega življenja in užitkov, ki ga prinaša. Kompromis bo pač treba skleniti, vendar vam svetujemo, da se prej dodobra prepričate, ali je to res tisto pravo. Pozorni bodite na malenkosti, ki jih sicer ne bi opazili. Srečni dan: ponedeljek. Številka: 6.

Vezani: Spogledovanje v delovnem okolju bo obrodilo sadove, toda ker ste srečno vezani, se boste skušnjave kajpak ustrašili. Prej se umaknete iz zgodbe, ki se še ni zgodila, bolje za vas, kajti potencialni ljubimec je zagret za kaj več kot goli seks. Saj menda niste pripravljeni ogroziti svoje stabilne partnerske zveze? Srečni dan: sreda, petek. Številka: 8.

Rak (22. 6.–22. 7.)


Samski: Samski čez poletje, samski še pozno v jesen. Kakor koli obrnete, ta slog vam neznansko ustreza, to, da se ljubimci čez vaše rjuhe sprehajajo brez slehernih obveznosti, pa je pika na i samskemu življenju. Če želite, da tako tudi ostane, se po 15. septembru ne ozirajte preveč naokrog. V nasprotnem primeru boste zelo verjetno zapečateni. Srečna dneva: torek,četrtek. Številki: 21, 30.

Vezani: Zaupajte partnerju svoje najgloblje fantazije, ki jih tako dolgo tiščite v sebi, in presenečeni boste nad odzivom. Saj menda niste mislili, da je res tako zavrt, kot se zdi na prvi pogled? Poletje bo torej polno novih užitkov, od katerih pa hitro postaneš odvisen. No, toda nekatere odvisnosti so vendarle prijetne, mar ne? Srečni dan: torek. Številke: 9, 17,20.


Lev (23. 7.–23. 8.)


Samski: Pri lovljenju plena vam levja samozavest prav nič ne pomaga – potencialni partnerji naravnost bežijo od vas. Sestopite že s prestola in se zavedajte, da bodo bolj kot na mišice padli na preprostost, nežnost in romantiko. Koliko ste se v resnici pripravljeni spremeniti, da bi bilo že v prvi polovici septembra drugače? Srečni dan: sobota. Številka: 16.

Vezani: Če službe ne boste pustili doma, se bo vajin dopust sprevrgel v nočno moro. Si je res tako težko dopovedati, da ste dva tedna na leto pogrešljivi in da bodo namesto vas delo opravili prijazni sodelavci? Sprostite se že, partner vas ima počasi dovolj. Tudi tega, da mora "ročna dela" že dalj časa opravljati sam. Srečni dan: sreda. Številke: 9, 19, 24.


Devica (24. 8.–22. 9.)


Samski: Še tako lepo pospravljeno stanovanje (kaj drugega pa bi od device lahko pričakovali?) vam ne pomaga, če pa ste tako izbirčni. Se sploh zavedate, kaj izpuščate iz rok – ali pa vam je res popolnoma vseeno, če boste do konca življenja sami? Izkoristite petek, ki je vaš srečni dan, in si dokažete, da znate tudi drugače. Srečna številka: 1.

Vezani: Pozor, zveza na preizkušnji. Lomita ga namreč oba, tako vi kot vaš partner (le da zanj še ne veste, pa boste kmalu, če boste le pozorni). Ohladite se malo, zaradi petih minut užitka res ne gre tvegati zakona. Kaj bo storil partner? Tega ne morete vedeti, lahko pa vsaj malce pripomorete k temu, da bo naredil korak nazaj. Predstavljajte si, da ste tako zaljubljeni vanj kot na začetku zveze, pa bo žareče vedenje, po katerem tako hrepeni, prišlo samo od sebe. Srečni dan: ponedeljek. Številka: 12.

Tehtnica (25. 9.–23. 10.)

Samski: Vašega samskega življenja je dokončno konec. O ljubezni, kakršno boste doživeli to poletje, ste lahko doslej samo sanjali – in sanjarili. Nekaj kompromisov bo sicer potrebnih in kot tipična tehtnica boste kar nekaj časa … tehtali. Ne razmišljajte predolgo, da si ljubezen vašega življenja ne premisli. Popuščanje v tem primeru ni slabost, ampak vrlina. Srečni številki: 3, 9. Srečni dan: torek

Vezani: Obeta se vam karierni preobrat, ki ga nočete izpustiti iz rok. In kaj bo na to porekel partner? Poletje bo polno globokih pogovorov in dolgih razmišljanj, ki vse do jeseni ne bodo obrodila sadov. Vaše posteljne spretnosti tokrat ne bodo pripomogle k mehčanju ozračja – potrebni bodo drugi prijemi. Saj znate, če se potrudite. Srečna številka: 4. Srečna dneva: ponedeljek, torek.


Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Samski: Že res da ste pregovorno čudovit ljubimec, toda potencialni partner, ki ga imate ugledanega, od vas pričakuje več kot dober seks. Ste tako kot z dejanji dobri tudi z besedami? Pokažite, da ste odločni (in odlični) na vseh področjih, kajti mesenih strasti brez dodatka stila se človek kmalu naveliča. Srečna številka: 15. Dan: sreda.

Vezani: Zahtevnim domačim opravilom neizogibno sledijo prepiri in tudi vidva se jim ne bosta mogla. Po zaključku del si privoščita izdatno razvajanje v dvoje, brez otrok, in spet bosta kot prerojena. Srečna številka: 10, dnevi: ponedeljek, torek, sobota.

Strelec (23. 11.–21. 12.)


Samski: Postavljeni boste v neprijeten položaj izbiranja med dvema kandidatoma. Neprijeten zato, ker vam bosta oba zelo všeč in se resnično ne boste mogli odločiti. Pretehtalo bo sobotno popoldne, odločilen bo pogovor, v katerem se bo pokazala pristnost čustev. Ostalo vam bo le še eno: pojasniti drugemu, zakaj se niste odločili zanj. Veliko poguma boste potrebovali. Srečna številka: 29, dneva: petek, nedelja.

Vezani: Zatišje v službi boste izkoristili za sklepanje spletnih poznanstev, vsaj eno od njih pa vam bo pošteno zmešalo glavo. Bodite previdni in razmislite, koliko podatkov o sebi boste razkrili, kajti nikoli ne veste, kdo se v resnici skriva na drugi strani. Kdo ve, nemara je za zaslonom celo vaša partnerka, ki pridno sledi vašim dejavnostim in vas na koncu poti čaka z grdim pogledom?

Kozorog (22. 12.–20. 1.)


Samski: Ne bodite tako trmasti, saj niste v položaju, ko bi si lahko privoščili daljše čakanje. Najprej se vprašajte, koliko časa ste že samski in ali je to v resnici tisto, kar pričakujete od življenja? Zamera, ki jo kuhate, nima trdnih osnov, zato zajemite sapo in pokličite osebo, ki tako željno čaka, da bi vas znova videla. Na vidiku je prava ljubezen – če boste le malo popustili. Srečni dan: torek, številka: 14.

Vezani: Če se boste sprijaznili s tem, da bolje ne bo nikoli, boste vse življenje čepeli doma ter se smilili sebi in tarnali nad ujetostjo v rutino. Storite nepričakovano, partnerja povabite na večerjo in zatem na divji seks, kakršnega že dolgo nista doživela. Naj se poletje zares začne. Srečni dnevi: vsi razen torka. Srečna številka: 22

Vodnar (21. 1.–18. 2.)


Samski: Čeprav ste se odločili, da boste življenje nadaljevali samski, se ne bo vse izteklo po vaših načrtih. Bolj ko se boste izmikali ljubezni, bolj bo hodila za vami in vam dopovedovala, da jo ne le potrebujete, temveč si je tudi želite. Odločitev je seveda samo vaša. Srečni dan je nedelja, številka pa 33.

Vezani: Bolj ko vas bo razganjalo, bolj se bo partner čudil in spraševal, kaj neki se dogaja z vami. Je tako težko razumeti, da ste nabiti s poletnimi hormoni in da si želite seksa vsaj dvakrat na dan? Če nista na isti valovni dolžini, pač uredite, da ne bo tako. Poskrbite za drobno presenečenje: darilce ali izlet v neznano – z znanim koncem. Vajin dan je četrtek (po možnosti ga razvlecita do nedelje), številka 13.

Ribi (19. 2.–20. 3.)


Samski: Če potegnemo vzporednico z vašim nebesnim znamenjem, lahko rečemo, da se v samskem stanu počutite kot riba v vodi. Toda tako bo le do zadnjega vikenda v avgustu – če boste le premagali dolgčas in sprejeli povabilo na srečanje, kjer se bo trlo samskih in voljnih. Le eden pa bo imel oči za vas. Uročeni boste. Dan: petek, številka: 31.

Vezani: Vaš partner bo v postelji nenadoma postal zelo živahen, kar vas bo sprva razveselilo, nato pa se bodo drugo za drugim začela odpirati vprašanja. Le odkod mu nenadoma toliko kondicije, domišljije in popuščanja pri stvareh, ki so bile prej tabu. Mi menimo, da se mu je odpeljalo brez pravega razloga – razmišljajte tako tudi vi in se preprosto prepustite divjim akrobacijam. Dan: sobota, številka: 2.

Simona Sanda

Simona Sanda uni. dipl. psih. spec. klinične psihologije

Postavi vprašanje

Gregor Kavčič

dr. Gregor Kavčič dr. med. spec. ortopedije

Postavi vprašanje

Vesna Kaloh

Vesna Kaloh dr. dent. spec. čeljustne in zobne ortopedije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki