10 nasvetov kako zapeljati vsako žensko na svetu

  • KoMa
  • petek, 10. januar 2014
(Foto: Jupiterimages)

Za moške (in ženske), fante (in punce)

V življenju le malokrat srečamo človeka, ki nam življenje obrne na glavo in ukrade srce. To je sicer naravnost fantastično, če so občutki obojestranski, po drugi strani pa utegne biti pogubno, če niso. V ameriški reviji Gentleman Quaterly, namenjeni pretežno moškim, so objavili zanesljivo 'osvajalno' strategijo, ki vsebuje deset točk. Ta naj bi vam, seveda ob natančnem upoštevanju pravil, zagotavljala uspeh pri vsaki boginji tega sveta. Sami se prepričajte, ali deluje, nam pa lahko poročate o morebitnem uspehu.

1.) Četudi vam po celih pol ure pogovora z njo hoče raznesti hlače, dekleta nikar ne silite prehitro v posteljo. Namesto tega bodite nežni in zelo obzirni, razumevajoči, toda z 'dejanjem' nikar ne odlašajte predolgo. Bodite olikani, a ne pretirano, saj utegne predolgo vztrajanje pri dobrih manirah napačno razumeti kot mevžasto neodločnost. Svetujemo vam, da počakate do tretjega zmenka.

2.) Izmislite si, da ste 'človek akcije', čeravno niste. Športi, ki naredijo močan vtis na dekleta, so bordanje, rafting, plezanje, jadranje, skakanje s padalom in borilne veščine. Nikar pa svoje dame ne dolgočasite z dolgoveznim opisovanjem tovrstnih spretnosti – svoj športni duh omenite le spotoma. Ona bo to hitro povedala naprej svojim prijateljem, ki se bodo na lepem začeli spraševati, ali je v vas res nekaj, kar so prezrli.

3.) Recite ji, da obožujete otroke in da bi jih nekoč radi imeli za celo nogometno moštvo. Priznamo, da je to precej ostudna laž, toda verjemite, da je zelo učinkovita.

4.) Še preden vas kaj vpraša, ji povejte, kako čudovita je videti. Oguljene fraze, kot sta 'v redu' in 'še kar', preprosto niso dovolj. Ne varčujte s komplimenti. Toda pazite, da vas ne zanese z izjavami, da je najlepša ženska na vsem svetu -- razen če je grda. V takšnem primeru utegne takšna taktika delati čudeže.

5.) Prvi teden ji telefonirajte vsak dan, drugi teden vsak drugi dan, tretji teden samo enkrat. Zanesljivo jo bo oblila zona vsakič, ko bo pozvonil telefon.

6.) Ponudite se, da ji boste pripravili kosilo, četudi ne znate skuhati niti kave. Za to priložnost najemite mamo, sestro, sestrično, poklicno kuharico ali halo pico, vendar skrbno skrijte vsa izdajalska znamenja, ki bi pričala o tem, da hrane niste pripravili sami. Ko z desertom nahranita drug drugega, ji predlagajte, naj si oddahne, medtem ko boste pomili posodo. Menila bo, da je v nebesih.

7.) Ženske potrebujejo nenehno zagotovilo o trajajoči romanci. Morda niste tip za vrtnice; to sovražijo celo nekatere ženske. Drugim je dovolj že to, da si zapomnite nekaj malenkosti, denimo njen priimek, telefonsko številko ali imena sester in bratov.

8.) Če vas povpraša po minulih ljubezenskih razmerjih, se predstavite za svetnika. Recite ji, da že nekaj časa niste imeli resnega razmerja. Če vas vpraša, koliko partnerk ste imeli doslej, si izmislite številko med štiri in deset -- nočete se pokazati kot babjeka, prav tako pa nočete ustvariti vtisa, da ste povsem neizkušen nevednež.

9.) Ko napoči veliki trenutek, imejte s seboj zaščito. Če sta v vašem 'brlogu', ne pokažite takoj gore kondomov, ker bi bilo preveč prepričljivo, temveč jo pustite, naj sama čaka na skupno zadovoljstvo, ki prihaja, medtem ko ropotate med 'iskanjem' zaščite v kopalnici. Če sta pri njej in se izkaže, da nima kondomov, spotoma omenite, da imate morda vi kakšnega. Zadetek. Zmaga!

10.) In ne nazadnje, pustite ji, da doživi vrhunec pred vami. Če se ne ponašate s sposobnostjo maratonskega ljubljenja, pomagajte ljubici do orgazma kako drugače in si jo potem še enkrat vzemite. Prebedita noč med ujčkanjem in crkljanjem ter zaspita objeta. Ko se zbudita, nadaljujta, kjer sta ostala prejšnjo noč.Peter Preskar

Peter Preskar dr. med. spec. oftalmolog

Denis Baš

Denis Baš dr.med. spec. pediatrije

Postavi vprašanje

Roman Paškulin

dr. Roman Paškulin dr. med. terapevt medicinske hipnoze


Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki