Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Koliko sem v resnici stara?


(stran 3 od 3)Če je uporaba antibaby pilule omejena zgolj na reprodukcijski čas, lahko silikon in njegove izpeljanke uporabljamo neomejeno dolgo, se pravi vse življenje, morda tudi potem, ker ostane večno nespremenjen. Torej končno vsaj en del človeka, ki je večen! Poleg tega so silikonski vsadki tudi univerzalni in vsestransko uporabni. Že pred koncem pubertete si z njimi naredimo boljše, lepše joške, po dojenju si jih lahko podložimo, ker se začnejo povešati, pa tudi kasneje, če začnejo preveč gravitirati. Silikon je prava rešitev tudi, ko se rit začenja spuščati, ker se lahko to hitro popravi in napne, da trikov na obrazu z usti, brado, ličnicami, nosom itd. niti ne omenjam.

O botoxu ne bom izgubljala besed, to je tako, kot če bi govorila o materinem mleku. So stvari, ki jih preprosto nujno rabiš, da preživiš!

Se mi pa zdijo povsem odveč ti bedasti recepti za večno mladost v stilu, “ni važno, koliko si stara, proti staranju se lahko začneš boriti kadar koli, tudi pri 25-ih” ... Poglejte si razne revije, kjer kar mrgoli člankov na temo, kako grozno je življenje po 30-em in kako se je treba proti staranju začeti boriti že veliko prej … Ker znanost je kot da ugotovila, da gre pravzaprav že po 25-em letu vse samo še navzdol. Če se seveda ne zganemo pravočasno in začnemo neusmiljeno boriti proti.

Kako? Korenček in jogging, vitamini, antioksidanti, probiotiki, kalcij, baker, cink, magnezij, detox, raztrupljanje, čistilo za jetra, čistilo za ledvice … In pet litrov vode dnevno. Preprosto nehamo živeti in se samo še pomlajamo. Vse pregrehe so škodljive na splošno, in še posebej za naš mladostni videz, torej so prepovedane. Nobene čokolade, nobenega sladkorčka, nič sladoleda, tudi pomfrija ne, pa seveda nobenega nikotina, kofeina, teina, kokaina, vodke, gina in vsega ostalega, kar dela življenje lepše. Ojoj, naj pustim vse, kar je dobro, in se samo še pomlajam? Tako pa se ne grem! Tudi če mi pomlajevanje ne bo najbolj uspelo in bom morala na koncu zapustiti ta svet v rahlo zdelani obliki. Kar je preveč, je pa preveč.

Da ne bo pomote. Nič nimam proti temu, da bi bila večno takšna, kot sem zdaj. No, če sem iskrena – da bi bila večno takšna, kot sem bila, recimo, pet let nazaj. Imam pa vse proti temu, da me kdor koli straši pred čemer koli, na primer pred staranjem. Mene ni strah nikogar in ničesar. Bojnih brazgotin imam na vsakem organu toliko, da jih niti štejem več ne. Ne verjamem v večno mladost. In mislim, da ni nič narobe s starostjo. Stare babe so cool. Jaz bom ena taka stara baba z botoxom. To je vse.
Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd