Kaj vaša najljubša cvetlica pove o vaši osebnosti?

  • N. P.
  • petek, 14. avgust 2015
(Foto: Pixabay)

Najljubše rože lahko razkrijejo značilnosti naše osebnosti. Katera cvetlica je najljubša vam? Med spodnjimi izberite svojo najljubšo …

Marjetica: če je vaš najljubši cvet marjetica, ste sveže narave in nezahtevni. Ljudje vas doživljajo kot optimistično in vedro osebo, svoj prosti čas pa najraje preživljate v naravi.

Gardenija: ljubiteljice gardenij so raziskovalne narave, ljubijo eksotiko in so nadvse čutne osebe, ki se rade predajajo užitkom. Sem in tja se znate tudi kujati …

Iris: če je vaša najljubša cvetlica iris, vas odlikuje meditativna, poglobljena, duhovna narava. Vaša vodila so preprostost, lagodnost in iskrenost.

Kala: osebe, ki jim je ljuba kala, so graciozne in dostojanstvene. Med ljudmi se gibate kot boginja, vaša navzočnost je vedno opažena.

Mak: ste živahni, ustvarjalni, nikakor pa ne tradicionalni, zato vas utegnejo ljudje doživljati tudi kot čudaka. Vedno ste pripravljeni raziskovati ter spoznavati nove ljudi, dogodke in vse, kar je še neodkrito …

Vrtnica: ste zelo topla oseba, ki zna pokazati svojo ženskost. V vas se skriva široka romantična duša, ki se je sposobna prilagajati vsem spremembam.

Vijolica: ste občutljiva in zapletena oseba, ki rada uživa v svoji zasebnosti. Da bi vas ljudje bolje spoznali, potrebujejo nekaj časa, vendar se je za to vredno potruditi!
Simona Sanda

Simona Sanda uni. dipl. psih. spec. klinične psihologije

Postavi vprašanje

Gregor Kavčič

dr. Gregor Kavčič dr. med. spec. ortopedije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki