Kaj vaša najljubša cvetlica pove o vaši osebnosti?

  • N. P.
  • petek, 14. avgust 2015
(Foto: Pixabay)

Najljubše rože lahko razkrijejo značilnosti naše osebnosti. Katera cvetlica je najljubša vam? Med spodnjimi izberite svojo najljubšo …

Marjetica: če je vaš najljubši cvet marjetica, ste sveže narave in nezahtevni. Ljudje vas doživljajo kot optimistično in vedro osebo, svoj prosti čas pa najraje preživljate v naravi.

Gardenija: ljubiteljice gardenij so raziskovalne narave, ljubijo eksotiko in so nadvse čutne osebe, ki se rade predajajo užitkom. Sem in tja se znate tudi kujati …

Iris: če je vaša najljubša cvetlica iris, vas odlikuje meditativna, poglobljena, duhovna narava. Vaša vodila so preprostost, lagodnost in iskrenost.

Kala: osebe, ki jim je ljuba kala, so graciozne in dostojanstvene. Med ljudmi se gibate kot boginja, vaša navzočnost je vedno opažena.

Mak: ste živahni, ustvarjalni, nikakor pa ne tradicionalni, zato vas utegnejo ljudje doživljati tudi kot čudaka. Vedno ste pripravljeni raziskovati ter spoznavati nove ljudi, dogodke in vse, kar je še neodkrito …

Vrtnica: ste zelo topla oseba, ki zna pokazati svojo ženskost. V vas se skriva široka romantična duša, ki se je sposobna prilagajati vsem spremembam.

Vijolica: ste občutljiva in zapletena oseba, ki rada uživa v svoji zasebnosti. Da bi vas ljudje bolje spoznali, potrebujejo nekaj časa, vendar se je za to vredno potruditi!