Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Jaz in moj mlajši moški


(stran 4 od 4)


Ta gon, ki ga je pri starih definitivno preveč, mladim moškim več kot očitno manjka. Torej mu ga bo treba privzgojiti. Ga prijeti za roko, si jo položiti na svoje stegno in reči: "No mali, si za?" Samo zato, da pozabim na starega, čigar roko sem morala na silo preganjati s svojih oblin? Mi je tega res treba? Ja, je rekla moja prijateljica Tanja, najbolj prizemljena ženska, kar jih poznam, ki pri svojih šestdesetih res lahko reče, da kolikor toliko pozna moško psiho, ženska, ki je bila več kot dvajset let poročena z več kot dvajset let mlajšim moškim, za katerega trdi, čeprav obvlada moške, da je ni varal!! Ja, je rekla, pusti tistega starega konja! Ženska tvojih let si mora izbrati mladega moškega, da si ga vzgoji! Halo?? Takrat je nisem prav dobro razumela. Vzgojiti si moškega, da sploh lahko imaš moškega, ker so ti, ki že so narejeni, zgrajeni po meri nekih drugih žensk ali pa sploh nobenih?

Ja, natanko tako. Če malo pomislim, je pravzaprav zelo preprosto. Izbereš si moškega, mladega, takega, ki ti ustreza po fizisu, se pravi, ki ima značilnosti, ki so ti všeč, določeno višino in obilnost, zaželeno barvo las, take in take oči, natanko tako konstitucijo, da ne pozabim na širino bokov (!) itd. No, potem je tu tudi neka primerna razgledanost, morda izobrazba, a ta niti ni tako pomembna, v šolo ga še vedno lahko pošlješ pozneje. No, in ko ga ugledaš - akcija. Ni pomembno, kako govori, kakšne hobije ima, kaj ga veseli, sploh ni pomembno, o čem razmišlja. Pomembna je baza, temelji. Nadstavba je tako ali tako produkt VZGOJE! Izberi si torej simpatičnega mladega moškega in naredi iz njega pedagoški projekt. To je edini način, da pride ženska do svojega sanjskega moškega. Tako je to. Naporno, a menda se obnese tudi na dolgi rok.

Torej sem prevzela iniciativo. V nedeljo bom res šla na en dolg sprehod, sem rekla. In takoj dodala - z rahlo nezainteresiranim podtonom, da si mladenič ne bi preveč domišljal - da lahko gre z mano, če želi. Ja, je rekel, bi šel, tako ali tako sem mislil nekam iti. Mali se hitro uči, ni kaj! No, potem sva pa zmenjena. V nedeljo. Poslovila sem se na bolj na hitro, priznam, da mi je bilo malce nelagodno, saj mi ni bilo prav jasno, v kaj se spuščam. Z njim se bom sprehajala tri ure, in potem - kaj? Potem se bom vrnila domov in vrgla kovanec. Če bo cifra, bom z njim, če pade mož, bom ...
Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd