Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

*** Show Paged

Kaj vse sem se naučila od svojega orgazma


(stran 2 od 3)In vendar je bilo ženskam, ne glede na agresiven, podcenjujoč, brezbrižen ali kakršenkoli že odnos moških do njihovega užitka, ves čas na voljo najbolj prefinjeno orožje. Prezir. Nič ni bolj uničujočega od ženskega prezira. Potem ko je opravil, oddelal svoje. Ženski pogled, ki pove vse. Da je nula, absolutni luzer. Ker nima pojma. Ne o njej, ne o njenem telesu, ne o užitku, ki je v njej, ki je vedno bil v njej in ki samo čaka, da se prebudi. Da ga prebudi On, Nekdo, Kdorkoli. Frigidnih žensk ni. So samo brezvezni moški. Taki, ki jih njihove ženske ne spoštujejo več, ker si tega ne zaslužijo. Ki hranijo svoj ego s podcenjujočim, mačističnim napihovanjem, s poniževanjem, z opolzkostjo, za katero se vedno skriva skromnost centimetrov najintimnejšega dela njihovega telesa. Ki ne ločijo med fingiranim in pravim. Ki mislijo, da je intenzivnost ženskega orgazma sorazmerna z glasnostjo njenih krikov.

Podivjano hropenje in tuljenje, kakšen popoln izum Hollywooda za ohranjanje moških iluzij. In taki, seksualno nepismeni moški, krojijo svet. Svet, ki je do skrajnosti poseksan, v katerem se vse - od otroške plenice do mrtvaškega prta - prodaja pod isto blagovno znamko. Živo rdeče ženske ustnice, razprte v znamenit upogib. Ustnice, ki ližejo. Kaj, je popolnoma vseeno. Kinder jajčke, WC račko, vzvratno ogledalo na novem modelu BMW . Da o "tistih dnevih", ko je vse obarvano z modro, niti ne govorim. Kakšna izjemna kreacija! Črni vložki v kombinaciji z erotičnim perilom. Pogrešam še črne tampone, take, ki se v temi ne vidijo in bi jih bilo mogoče uporabiti tudi kot manjši vibrator.

Kaj torej v takem svetu, svetu neizživetih seksualnih fantazij, preostane eni čisto navadni ženski, ki v bistvu nima kakšne posebne seksualne domišljije, ki ima tudi sicer zelo povprečno raven estrogena v krvi, ki ni niti totalno "vroča" in tudi izrazito "hladna" ne? Kako naj se usidram, kje naj se nacentriram? V seksu ali v intelektu? V obojem hkrati? Bom kdaj prišla do dokončne in brezpogojne naslade, bom že enkrat zavibrirala na točki G in multiplicirala 21 minut? Bo, če bom umrla brez tega védenja, moje žensko življenje izzvenelo tja v tri dni, oropano spoznanja o svojem bistvu?

Dolgo sem bila prepričana, da mi nekaj manjka, če nimam moškega, če torej ne seksam. Da sem zaradi tega drugačna, na neki poseben način zaznamovana. Da se okrog mene ustvarja čudna energija, ki je slabovoljna, odbijajoča, zategnjena, polna živčnosti, napetosti, napadalnosti. Ja, res sem bila taka. Ampak taka sem bila tudi potem. Zato so vse moje zveze po določenem času propadale. Ker nisem znala, zmogla, hotela rešiti nekega temeljnega konflikta, ki je tlel v meni, ki me je puščal nepotešeno, v tistem pravem, eksistencialnem smislu. Ne, ne, ni bilo krivo moje otroštvo, prva štiri leta življenja, kot rečejo. To bi bilo preveč enostavno. Rasla sem ob normalno patoloških starših, vse svoje odklopljenosti ne morem naprtiti njim.

Članek se nadaljuje »


Vam je �lanek v�e�?


Povezano

trstsdsd