Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Motnje erekcije

Za trdnost partnerstva

Uspešna partnerska zveza je kombinacija prijateljstva, ljubezni in intimnosti. Ena od oblik izražanja intimnosti je spolnost, ki sodi med osnovne človekove potrebe. Partnerske zveze z urejenim spolnim življenjem so čustveno stabilnejše in imajo več možnosti za dolgoročno uspešnost. Erekcija je zmožnost doseganja in ohranjanja zadostne čvrstosti spolnega uda za uspešen začetek in dokončanje spolnega odnosa. Motnja erekcije (nekoč so jim rekli impotenca) pa je spolna motnja, pri kateri moški pri spolnem odnosu ni zmožen doseči ali dovolj dolgo ohraniti zadostne trdote (erekcije) penisa, in to kljub želji po spolnosti in kljub vzburjenosti. Zato spolnega odnosa tudi ne more končati.
d

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

erekcija , motnje erekcije , spolnost , partnerski odnosi , impotenca , erektilna disfunkcija , erektilne težave , spolne težave

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.

Komentarji

21. 04. 2019 08:31:44
Tablete za Erekcijo - http://tonzes.com/erectsi.htm sam uporabljam Zytax že kakšne 3 lete - zelo zadovoln. nič stranskih plus to da se mi je stanje izboljšalo, res pa je da sem tudi prenehal kaditi.