Hujšanje, zdrava prehrana in fitnes na enem mestu

Maxximum.si - predani fit filozofiji

Spletna stran Maxximum.si je pred kratkim praznovala deseto obletnico. Nudi zanesljive informacije o zdravi prehrani, prehranskih dopolnilih, hujšanju in vadbi. Njen ustanovitelj je Gašper Grom, ki se že več kot 20 let navdušuje nad fitnes vadbo in zdravo prehrano.

Stran maxximum.si je nastala ljubiteljsko in je bila med prvimi tovrstnimi stranmi na slovenskem spletu. Skozi čas je postajala vse bolj priljubljena in prepoznavna. Doživela je številne prenove, rubrik, člankov in drugih prispevkov pa je bilo iz leta v leto več. Luč je uzrla tudi spletna trgovina Maxximum Shop s prehranskimi dopolnili, ki je bila konec leta 2012 popolnoma prenovljena.

Stran maxximum.si je tematsko razdeljena na sklope prehrana, hujšanje, vadba, telo in zdravje in dogajanje, kjer je na voljo več sto različnih prispevkov iz teh področij, ogledate pa si lahko tudi številne foto- in videogalerije receptov, prireditev, primerov vadbe in še kaj.

Vam zdrava prehrana povzroča preglavice v kuhinji? Potem enostavno morate pokukati v rubriko RECEPTI, kjer najdete številne zdrave in nizko energijske zajtrke, malice, solate, glavne jedi in sladice. Priporočamo vam tudi ogled fotogalerije številnih zdravih obrokov in priporočene izdelke s slovenskih trgovinskih prodajnih polic.

Pravkar razmišljate o dieti? Pokukajte v rubriko HUJŠANJE, kjer najdete številne nasvete, ki vam olajšajo hujšanje, od opisa hranil in njihove vloge v telesu, do tega, zakaj je pametno voditi shujševalni dnevnik. Ne izpustite tudi prispevkov, ki vam bodo razkrili, zakaj večina diet ne deluje in kako se je potrebno lotiti izgube telesne maščobe, da bi bili pri tem zares uspešni.

Ste prvič v fitnes centru in se želite naučiti pravilne izvedbe vaj? Pri tem vam bo pomagal VIDEOPRIKAZ IZVEDBE VAJ v fitnes centru. Z izborom posameznega dela telesa se vam prikažejo vaje za ta del, videoposnetki pa so opremljeni tudi z dodatnimi navodili glede pravilne izvedbe.

Med pomembnejšimi deli strani je MAXXIMUM FORUM, kjer uporabnice in uporabniki, ki jih je trenutno več kot 15000, izmenjujejo svoja mnenja in izkušnje o prehrani, vadbi, hujšanju in sorodnih temah. Na Maxximum forumu tako lahko vprašate karkoli vas zanima glede svojega jedilnika, diete ali vadbe, lahko vodite svoj shujševalni dnevnik ali pa spremljate dnevnike udeležencev že tretjega Maxx Fit Izziva, ki pravkar poteka. Na vprašanja članov redno odgovarja tudi fitnes strokovnjak in lastnik strani maxximum.si Gašper Grom, ki je že številnim pomagal do uresničitve zadanih ciljev. Zbirko vprašanj in Gašperjevih odgovorov najdete tudi v rubriki GAŠPER GROM ODGOVARJA.

Maxximum lahko obiščete tudi na Faceboku. Najdete jih pod imenom MAXXIMUM SLOVENIJA in se s klikom na »Všeč mi je« pridružite več kot 10000 všečkarjem. Na Facebook strani MAXXIMUM SLOVENIJA redno objavljajo informacije o zdravi prehrani in vadbi, najrazličnejše fotografije in videoposnetke, recepte, novičke, akcije v spletni trgovini in ostale koristne informacije.

Ne glede ali hujšate, se aktivno ali rekreativno ukvarjate s športom oziroma se želite le zdravo prehranjevati in poskrbeti za kakovostnejše življenje, je spletna stran maxximum.si zagotovo pravi kotiček za vas.

Galerija
Peter Preskar

Peter Preskar dr. med. spec. oftalmolog

Mirjam Toporiš Božnik

mag. Mirjam Toporiš Božnik certificirana apiterapevtka in NLP praktik hipnoze

Postavi vprašanje

Boštjan Kersnič

Boštjan Kersnič dr. med. spec. nefrolog

Vsi Viva strokovnjaki