Rado je treniral s sparing partnerji!

  • četrtek, 26. julij 2018
Pred vsakim resnim obračunom se je potrebno dobro ogreti.
Pred vsakim resnim obračunom se je potrebno dobro ogreti.

Dobrodelni projekt #Gibaj, mladina!

Rado se je pretekli teden odločil, da pred obračunom z Grego Žemljo, ki bo na sporedu 11. avgusta (ob 19:30 uri) pred finalom turnirja ATP Challenger Zavarovalnica Sava Slovenia Open (ob 20:00 uri), potrebuje tudi primerne sparing partnerje.

Odpravil se je v Tenis Klub Benč Sport, kjer je vse povprek izzival tenisače in tenisačice tamkajšnje tenis šole. Fantje in dekleta so Rada dodobra namučili in čeprav rezultat ni bil v njegovo korist, je Rado dobil realen vpogled kaj ga čaka na obračunu z enim najboljših slovenskih tenisačev vseh časov.

Čeprav je Grega Žemlja nedavno že zaključil profesionalno kariero, Rado ve, da ga čaka trd boj, na kar se tudi vztrajno pripravlja. Ima pa v rokavu kar nekaj asov, s katerimi namerava tehnico obrniti v svojo korist, ki pa jih še ne želi razkriti! Bomo videli kaj bo ušpičil …

Poleg treninga pa je Rado med mladino širil tudi vest od dobrodelnem projektu Gibaj, mladina! in jih opomnil zakaj je gibanje zdravo in pomembno za njihov telesni oziroma celostni razvoj.

Več o samem dogajanju pri »Benču« si lahko ogledate v VIDEU, več o dobrodelnem projektu pa si lahko preberete v zavihku #GIBAJ, MLADINA!


Ob gledanju videa pa Radu lahko priskočite na pomoč in skupaj poskrbite, da bodo lahko gibali tudi tisti, s socialno šibkejših okolij! Vse kar morate storiti je, da v roke vzamete mobilni telefon in pošljete SMS: TENIS5 na 1919 ter tako pomagate dobrodelnemu projektu »Gibaj, mladina!«


Matic Fabjan

Matic Fabjan dr. med. spec. plastične rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Simona Sanda

Simona Sanda uni. dipl. psih. spec. klinične psihologije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki