Rado je obiskal Anžeta Kopitarja in izumil novo olimpijsko disciplino

  • petek, 20. julij 2018
Rado Mulej in Anže Kopitar
Rado Mulej in Anže Kopitar

Dobrodelni projekt #Gibaj, mladina!

Glavni ambasador projekta Gibaj, mladina! Rado Mulej, se je tokrat odpravil na Gorenjsko, odločen, da pridobi še en športni rekvizit, ki bo skozi dražbo pripomogel pri zbiranju sredstev za mladostnike iz socialno šibkejših okolij.

Ko pomislimo na gorenjski biser, verjetno večina najprej pomisli na Bled in blejsko jezero. In prav tja se je odpravil Rado, natančneje v ledeno dvorano. In ko pomislimo na gorenjski športni biser, zagotovo vsi najprej pomislimo na enega najboljših hokejistov na svetu, člana NHL moštva Los Angeles Kings in člana slovenske izbrane vrste, Anžeta Kopitarja!

Rado je priljubljenega Kopija obiskal na treningu, kjer ga je zvezdnik najmočnejše hokejske lige naučil stati na drsalkah, držati hokejsko palico in ostale hokejske veščine. Ker pa je tudi sam že slišal za dobrodelni projekt, ki ga je Tenis Slovenija pripravila v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, se je tudi on odločil, da bo za zbiranje sredstev podaril svojo podpisano palico.

No tudi tokrat ni šlo kar tako “na lepe oči” in tudi tokrat se je moral Rado kar potruditi. Kaj je moral storiti in če je bil pri tem uspešen si oglejte v VIDEU, kjer boste spoznali tudi novo olimpijsko disciplino, ki sta jo mimogrede izumila. Ob gledanju pa Radotu lahko priskočite na pomoč in skupaj zagibajte, da bodo lahko gibali tudi tisti, s socialno šibkejših okolij!

Vse kar morate storiti je, da vzemimo v roke telefon in pošljete SMS: TENIS5 na 1919 ter tako pomagate dobrodelnemu projektu »Gibaj, mladina!«

Več o samem dobrodelnem projektu #Gibaj, mladina! in dobrodelni dražbi si lahko preberete v zavihku #GIBAJ, MLADINA!Karin Sernec

asis. dr. Karin Sernec dr. med. psihiatrinja in psihoterapevtka

Postavi vprašanje

Andrej Repež

asis. dr. Andrej Repež dr. med. spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Mojca Cepuš

Mojca Cepuš svetovanje o prehrani Svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje, certificirana nutricistka.

Vsi Viva strokovnjaki