Rado je obiskal Gorana Dragića, ki je prispeval svoj podpisan dres

  • sreda, 04. julij 2018

Dobrodelni projekt Gibaj, mladina!

Rado Mulej, ambasador dobrodelnega projekta Gibaj, mladina! zares trdo dela na tem, da širi vest o projektu in dobrodelnem koncertu Big Foot Mame, ki bo 3. avgusta ob 22:00 uri v portoroški teniški areni. Kot predskupina bodo zbrane ogreli fantje iz zasedbe Sausages!

Tokrat se je Rado odločil, da poleg podpisanega loparja enega najboljših svetovnih teniških igralcev, Rafaela Nadala, in podpisanih smuči biatlonca Jakova Faka, s katerimi je nastopil na zadnjih olimpijskih igrah, pridobi še en kakšen zanimiv športni rekvizit.

Odločil se je, da na Rogli, kjer je vodil svoj peti zaporedni košarkarski kamp, obišče kapetana evropskih prvakov in člana NBA moštva Miami Heat, Gorana Dragića. Ker Goran tudi sam sem ter tja poprime za teniški lopar in ker tudi sam vodi dobrodelni projekt, je Rado vedel, da bo z veseljem pomagal. Pa vendar se je moral Rado kljub temu vseeno malo potruditi, da je prišel do Goranovega podpisanega dresa, s katerim bodo pri Tenis Slovenija prek dobrodelne dražbe poskušali iztržiti kar največ za mlade iz socialno šibkejših družin.

Kaj je moral Rado storiti in kako najboljši slovenski košarkar igra tenis si oglejte v videu, več o samem dobrodelnem projektu #Gibaj, mladina! in dobrodelni dražbi pa si lahko preberete v zavihku #GIBAJ, MLADINA!

P.S. sedaj pa telelefon v dlan in pošljite SMS: TENIS5 na 1919 ter pomagajte dobrodelnemu projektu »Gibaj, mladina!«


Roman Paškulin

dr. Roman Paškulin dr. med. terapevt medicinske hipnoze


Postavi vprašanje

Zdravka Koman Mežek

Zdravka Koman Mežek dr. med. spec. ginekologije

Vsi Viva strokovnjaki