Jelena Vidović , univ.dipl.prav

Jelena VidovićLegas s.p., Likozarjeva ulica 1, Kranj

Aktiven

Vse ostalo kar vas žuli

Jelena Vidović je po izobrazbi diplomirana pravnica, trenutno pa študij nadaljuje na magistrskem, II. stopenjskem bolonjskem programu Pravo.

Zaradi želje po rasti in razvoju na pravnem področju se je odločila za ustanovitev podjetja Legas, kar se je izkazalo za odlično potezo, saj podjetje dosega konstantno rast in razvoj. V podjetju se ukvarjajo s svetovanji za podjetja in podjetnike ter nudijo pravno podporo, sestavljajo pogodbe, odškodninske zahtevke, svetujejo iz področja delovno pravne zakonodaje, sestavljajo in pregledujejo vse vrste pogodb o zaposlitvi, izdelujejo sporazumne, redne in izredne odpovedi … na enem mestu nudijo celovito obravnavo, ki zajema pravno svetovanje, računovodske storitve in administrativne storitve.

Slogan »Vse za podjetnike« sporoča, da podjetniku nudijo vse storitve na enem mestu in mu olajšajo poslovanje.
Njihovo poslanstvo temelji na kvalitetno in strokovno opravljenem delu, glavni vodili pa sta zaupanje in spoštovanje.

Seznam vseh pravnih storitev, ki jih opravljajo v podjetju Legas, je dostopen na www.legas-kranj.si, pod rubriko dejavnosti. Za kakršnakoli pravna vprašanja, administrativne ali računovodske informacije, se lahko obrnete po neodvisen nasvet.

1


Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal

Zadnje objave:

Pravice v nosečnosti
  • petek, 29. maj 2015

Lepo pozdravljeni, sem v 6 mesecu nosečnosti. Ker je podjetje, v katerem sem zaposlena za nedoločen čas, v škripcih, nam "grozijo" z različnimi možnimi scenariji. Seveda me zanima, ali sem kot nosečnica kako posebej zaščitena? Denimo: iz katerih razlogov …

Suspektni glavkom

Zelo slab ustni zadah in sluz

Boleče stopalo