mag. Mirjam Toporiš Božnik

Mirjam Toporiš Božnik

certificirana apiterapevtka in NLP praktik hipnoze

Aktiven

Samozdravljenje Prehranski dodatki in dopolnila Osebnostna rast

Najboljša osebna naložba je naložba v izobraževanje in osebnostno rast. Kot sociologinja z magisterijem sem sprva spoznavala človeka in njegovo osebnost v družbenem in poslovnem življenju. To je bil  v mojem primeru le uvod v proučevanje človeka kot psihofizične celote. V okolju, kjer sem odraščala, sem se lahko naučila, da nam narava daje izjemne vire, s katerimi si lahko pomagamo pri ohranjanju in izboljšanju  kvalitete našega življenja. Že vrsto let je apiterapija (pot do zdravja in vitalnosti s pomočjo proizvodov medonosne čebele) središče mojega zanimanja in poseben predmet proučevanja. Navdušuje me naravna moč  čebeljih proizvodov in njihov neizmerni potencial.
 
Certifikat s tega področja sem pridobila v tujini, kjer je apiterapija del sistema integrativne zdravstvene zaščite. Posebno zanimanje posvečam koristnosti zraka iz čebeljega panja za dihala in za človekovo duševno počutje. To zadnje lahko povezujem s tehnikami neuro-lingvističnega  programiranja za duševno in telesno sprostitev, odpravljanje strahov, za doseganje rezultatov in za večjo kakovost življenja posameznika. Sem tudi Certificirani praktik hipnoze, izpopolnjujem se tudi na področju medicinske hipnoterapije.

1


Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal

Zadnje objave:

Slabokrvnost
  • nedelja, 01. september 2019

Pozdravljeni v izvidu krvi imam samo 4.8 železa, torej pod mejo. Zadnje čase sem zelo utrujena, bolijo me noge že ob najmanjšem naporu in hoji, nekaj dni mi je bilo celo slabo ves dan. Zdravnica mi ni prepisala nobenih zdravil niti ni komentirala, …

Suspektni glavkom

Zelo slab ustni zadah in sluz

Boleče stopalo