Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Strokovnjak

Mirjam Toporiš Božnik

mag. Mirjam Toporiš Božnik

certificirana apiterapevtka in NLP praktik hipnoze

Aktiven

Samozdravljenje Prehranski dodatki in dopolnila Osebnostna rast

Najboljša osebna naložba je naložba v izobraževanje in osebnostno rast. Kot sociologinja z magisterijem sem sprva spoznavala človeka in njegovo osebnost v družbenem in poslovnem življenju. To je bil  v mojem primeru le uvod v proučevanje človeka kot psihofizične celote. V okolju, kjer sem odraščala, sem se lahko naučila, da nam narava daje izjemne vire, s katerimi si lahko pomagamo pri ohranjanju in izboljšanju  kvalitete našega življenja. Že vrsto let je apiterapija (pot do zdravja in vitalnosti s pomočjo proizvodov medonosne čebele) središče mojega zanimanja in poseben predmet proučevanja. Navdušuje me naravna moč  čebeljih proizvodov in njihov neizmerni potencial.
 
Certifikat s tega področja sem pridobila v tujini, kjer je apiterapija del sistema integrativne zdravstvene zaščite. Posebno zanimanje posvečam koristnosti zraka iz čebeljega panja za dihala in za človekovo duševno počutje. To zadnje lahko povezujem s tehnikami neuro-lingvističnega  programiranja za duševno in telesno sprostitev, odpravljanje strahov, za doseganje rezultatov in za večjo kakovost življenja posameznika. Sem tudi Certificirani praktik hipnoze, izpopolnjujem se tudi na področju medicinske hipnoterapije.

1


Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portalZadnje objave:
nedelja, 01. september 2019

Slabokrvnost

Pozdravljeni v izvidu krvi imam samo 4.8 železa, torej pod mejo. Zadnje čase sem zelo utrujena, bolijo me noge že ob najmanjšem naporu in hoji, nekaj … več