Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Mož ima kontakte na seksualnih internetnih straneh


Vprašanje:

Spoštovani!

Prebrala sem vaše članke o sladkorni bolezni in spolnosti. Podobne težave imava tudi midva z možem. Po težavah z otrdelostjo s spolnim organom je mož začel kontakte na seksualnih internetnih straneh in SMS sporočilih. Posledica tega so enoletni prepiri v hiši, ker me je njegovo početje zelo prizadelo. Seksualne internetne strani še vedno obiskuje vendar ne tako pogosto in za krajša obodbja. Prej je to trajala pozno v noč. Vzrok za obisk naj bi bil problem erekcije in seveda firbec, tako mi pravi in v tem ne vidi nič slabega. Mož je zadnje čase zelo navdušen za seks, tudi po večkrat na dan. Seksa ne odklanjam, me pa zelo moti njegovo početje in ne vem kaj naj naredim. Hvala!

Odgovor:

Spoštovani!

Opisali ste moževo vedenje, ki bi ga opredelila kot prevelika potreba po spolnosti - a ne tisti običajni, temveč z rabo spolnih vsebin na internetu ter posledično prekomerno masturbacijo, to je običajno. Pri vašem možu je to v prvi vrsti posledica njegovih težav z erekcijo, ki je pri sladkorni bolezni pogosta, ki se jih ni lotil odpravljati na pravi način, torej skupaj z vami, ampak na neustrezen način, ki pa ima za uporabnike interneta veliko moč in privlačnost in jih zelo potegne ter se tem vsebinam težko uprejo!!!

Ker vidva poznata problem, se ga lotita skupaj! Stran z seksom po internetu, ampak se spravita k predigri in skupnim užitkom, kot jih poznata iz vajine partnerske zgodovine, ki bodo za oba sprejemljivi. Srečno!