Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Obdobja Sade Sati


Vprašanje:

Lepo pozdravljena ga. Zarja,

sem v obdobju, ko mi življenje nalaga zelo težka bremena na vseh področjih življenja.Trudim se, da jih z močno voljo in optimizmom prenašam. Res ne vem, koliko časa bom to še zmogla, oziroma kako naj si še filam baterije, da ne bo postilo to posledice na mojem zdravju. Rada bi izvedela moja obdobja Sade sati, rojena sem 12.10.1969, ura 16:22, Maribor. Ravno tako me zanima za moja sinova, starejši sin: 11.02.1988, ura 21:14, Maribor. Mlajši sin: 10.11.2004, ura 12:11, Maribor.

Hvala za odgovor!

Odgovor:

Lepo pozdravljena!

Prosila ste za preračun Sade Sati obdobij.

Vaša Sade Sati obdobja si sledijo takole:
1. Sade Sati: junij 1973 do avgusta 1980,
2. Sade Sati: julij 2002 do septembra 2009,
3. Sade Sati: junij 2032 do julija 2039.

V trenutku vašega rojstva je bila Luna postavljena v znamenju Raka.
Prvi del Sade Satija obremeni in postavi ovire na področje vaših prihodkov, prijateljev, starejših bratov/sester (če jih imate), razvoja inteligence in znanja, izpolnitev želja ... Osrednji del Sade Sati obdobja vam poteka skozi področje izgub, negacij, samote, zarot ali potovanj v tujino, dviga zavesti, meditacije ter duhovnega razsvetljenja. Redna, predvsem tiha meditacija, se vam poudarjeno svetuje skozi vse življenje, da se boste lažje soočala in izogibala vsemu naštetemu. Zadnji del Sade Satija pa obremeni vas kot osebnost, močno vpliva na vašo identiteto, zgradbo postave, fizično telo.

Sade Sati obdobja za vašega starejšega sina:
1. Sade Sati: junij 1995 do aprila 2003,
2. Sade Sati: april 2025 do junija 2032,
3. Sade Sati: maj 2054 do marca 2062.
V trenutku rojstva je bila Luna pri vašem sinu postavljena v znamenju Ovna. Prvi del Sade Sati obdobja mu poteka skozi področje izgub, negacij, samote, zarot ali potovanj v tujino, dviga zavesti, meditacije ter duhovnega razsvetljenja. Redna, predvsem tiha meditacija, se tudi njemu poudarjeno svetuje skozi vse življenje kot preventiva zanj, da mu bo lažje. Osrednji del Sade Satija obremeni njega kot osebnost, močno vpliva na njegovo identiteto, zgradbo postave, fizično telo. Zadnji del pa obremeni komunikacijo, premoženje, družino (v kateri odrašča in ustvarjeno)...

Sade Sati obdobja za vašega mlajšega sina:
1. Sade Sati: v njem je rojen, zaključil ga je novembra 2006,
2. Sade Sati: avgust 2029 do avgusta 2036,
3. Sade Sati: junij 2059 do oktobra 2065.

V trenutku rojstva je bila njegova Luna v znamenju Dvojčkov, Saturn pa v znamenju Raka, zato je deček v Sade Satiju rojen. Sicer pa mu Sade Sati poteka skozi področje poklica, uspeha, ugleda, statusa, položaja v družbi. Osrednji del oplazi njegove prihodke, prijatelje, starejše brate in sestre ter tudi nekoliko oteži uresničitev upov in želja. Zadnji del Sade Satija pa mu poteka skozi področje izgub, negacij, samote, zarot ali potovanj v tujino, dviga zavesti, meditacije ter duhovnega razsvetljenja. Redna, predvsem tiha meditacija, se tudi njemu poudarjeno svetuje skozi vse življenje kot preventiva zanj, da mu bo lažje.

To je vaša skupna točka Sade Sati obdobja.

Kaj več si lahko preberete tudi na moji spletni strani astrojyotish.eu

Prijeten pozdrav!

Opomba uredništva portala viva.si: pri objavi odgovora zagotavljamo anonimnost avtorja vprašanja. Podatki o rojstvu so spremenjeni.

 Zarja Đotišini, indijska astrologija

Aktiven

Zarja Đotišini, indijska astrologija

Astrološko svetovanje in vedeževanje

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal