Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kako lahko vzdržujem energijsko ravnovesje?


Vprašanje:

Prebral sem članek o energijski medicini v Termah Olimie. Zanima me, koliko časa traja to energijsko ravnovesje, ki ga z napravo in vajami vzpostavite pri vas? Koliko lahko z vajami to stanje doma sam vzdržujem (z vsem gradivom) oziroma čez koliko časa je treba spet priti nazaj. Meni se zdi, da se mi včasih to ravnovesje poruši v trenutku in se potem dolgo časa vzpostavlja nazaj. Ali je mogoče to s temi tehnikami kaj prej ponovno vzpostaviti?

Odgovor:

Pozdravljeni!

Z Bionic Care napravo izmerimo pretočnost vseh glavnih meridianov in na osnovi meritve stimuliramo akupunkturne točke 4 najmanj pretočnih meridianov.

Največkrat se energetsko stanje posameznika v času bivanja pri nas ne harmonizira povsem. Ker pa je za ravnovesje potrebno skrbeti dnevno, da bi nas obremenitve ne vrgle iz tira za daljše obdobje, vključene v program učimo bioenergijskega prehrajevanja in »druženja« z njegovimi notranjimi organi na površini kože. V telesu se namreč odlično počutimo takrat, ko zanj primerno in dobro skrbimo, kar pa poleg gibanja in uravnotežene prehrane vključuje tudi »druženje« z našimi notranjimi organi.

Notranji organi so v našem telesu namreč posode, kjer se zbira Qi – naša vseživljenjska energija. Dokler so prisotni na svojem mestu, jih vzdržujemo v vitalnem stanju, tako dolgo imamo na razpolago energijo za delovanje in življenje. Bolj kot so vitalni, več potenciala se sproža in manj stvari nas vrže iz tira oziroma je to iztirjenje kratkočasno.

Vabim vas, da čim prej spoznate kakšno tehniko uravnovešenja telesa, misli in duha, da boste v dobrem počutju užival v visoko starost.
 Cvetka Avguštin, dr. med.

Neaktiven

Cvetka Avguštin, dr. med.

Počutje in lepota

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.