Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Se bo zdravje uredilo?


Vprašanje:

Spoštovani, danes sem bila pri dermatologu na pregledu in sumijo na kožnega raka. Sedaj pa me iskreno zanima ali se bo zdravje uredilo ali bom imela probleme. Vem, da je stvar delikatna in ne moram ravno vprašati vprašanja za katerega ni etično, da bi odgovorila. Zanima me samo ali bo v redu ali bo treba dati veliko skozi, da se bo vse uredilo. Lepo vas prosim za vaš iskren odovor. Rojena sem 18. 2. 1985 ob 17.30 uri.

Odgovor:

Spoštovani!

Nič tako kritičnega ni, kar se ne bi moglo popraviti. Predvsem je pomembno, da sedaj postavite sebe na prvo mesto, premagate notranji strah in se premaknete iz neke vrste "komfortne cone" ki nikomur ne služi, še najmanj pa vam. Poskrbite za spremembo okolja, okoliščine in vaše nedoslednosti, ko vedno znova popuščate. Notranje ste izjemno močna oseba - dajte si svojo veljavo in vrednost. Pomembno je, da se premaknete od tam kjer ste in živite svoje življenje, čeprav ste še zelo mladi. Potrebujete svobodo, širino, strast in življenjski ogenj, ki vam po karmi pripada. Živite sebe.

Srečno!

Opomba uredništva portala viva.si: pri objavi odgovora zagotavljamo anonimnost avtorja vprašanja. Podatki o rojstvu so spremenjeni.

 Tea Pelicon

Neaktiven

Tea Pelicon

Astrološko svetovanje in vedeževanje Samozdravljenje

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.