Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Služba


Vprašanje:

Spoštovani, že nekaj mesecev sem brez službe in sem poskušala priti do zaposlitve tudi preko različnih zvez, vendar ni uspelo. V zadnjem času se zelo trudim, pišem prošnje, ponudbe,... zanima me, kako kaj kaže, kdaj mi bo uspelo dobiti službo in ali bo šlo za dolgoročno zaposlitev. Hvala za vaš trud že vnaprej in lepo pozdravljeni.

Odgovor:

Spoštovani

Za vas sem odpla tarot karte. Škoda, ker niste posredovali tudi datuma rojstva.
Karte res kažejo na neko vaše napornejše obdboje, kjer se zdi, da so zunanje okoliščine proti vam, kar povzroča globoke notranje stiske in razočaranja.
Važno je, da se kljub mogoče nenadklonjenim "zvezdam" poskušate v situaciji v kateri ste, organizirati v spremembe in zavestno trenirati svoj um v smer pozitivnejšega razmišljanja in delovanja.
Karta velike arkane XV Hudič namreč predstavlja potrebo, da se soočimo z vsem, kar nas muči. Probleme, ki nas mučijo lahko po eni strani vzamemo tudi malo manj resno, kajti sicer nas premaknejo iz ravnovesja. Karta predstavlja potrebo po ohranjanju veselja, pa vendar tudi opozarja, da smo na stopnji duhovnega razvoja, ki gre lahko po eni ali drugi poti. Opozarja, da ne smemo popustiti negativnim prepričanjem in da se je za duhovni napredek treba soočiti z notranjim strahom in se odločiti za delo na sebi. Karta predstavlja tudi načelo čutnosti, seksualnosti, ustvarjalne energije, privlačnosti in potenco. Pomembno je, da se v življenju držimo tistega, kar nas privlači in izražamo svojo ustvarjalnosti z ravnotežjem, delom, disciplino in postopnim delovanjem, z individualnostjo.

Vprašanje:
Obstajajo skrite neizživete želje? Se lahko s problemi soočam s humorjem in istočasno s trdnostjo?

Napotek:
Ne ozirajte se na ljudi in opravljivce. Sprejmite, kar življenje ponuja, kajti življenje je lahko kljub vsemu tudi zabava, če ostanemo realni in prizemljeni. Ne pustite se vreči iz ravnotežja, ostanite pri svoji poti in ne uničujte sebe. Iz podrejenih položajev, vezanosti in slabih vplivov odidite čimprej.

Izreki za potrditev /OSHO/
Sem individualist in kot tak ustvarjalne in kreativen.
Družba me ne more narediti programiranega, zdresiranega.
V sebi prebujam spečega leva in se zavedam svoje lastne identitete in potreb.
Uživam v življenju.

Srečno vam želim, saj imate možnost za pozitivno spremembo:
maj/junij in september/oktober - v času Dvojčkov ali v času Tehtnice. Ti ljudje pa so lahko tudi tisti del vašega ogledala, ki vam prinašajo pomembne novice, sporočila in spremembe.

 Tea Pelicon

Neaktiven

Tea Pelicon

Astrološko svetovanje in vedeževanje Samozdravljenje

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.