Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Sade Sati in jaz


Vprašanje:

Pozdravljena Zarja Đotišini! Zanima me kdaj bom v obdobju Sade Sati, ali sem že bila in na kakšen način se bo odražal pri meni? Zadnje čas se res srečujem s težavami in jim ni videti konca. Pa tudi, če moram biti na kaj še posebno pazljiva. Rojena sem 10.04.1987 ob 17.45 v Mariboru. Hvala lepa!

Odgovor:

Spoštovana!

Trenutno zaključujete (natančneje avgusta 2012) vaše prvo Sade Sati obdobje, ki se je pričelo septembra 2004.
Drugi Sade Sati boste živela od julija 2034 do februarja 2041, tretji pa se vam aktivira septembra 2063 in zaključi novembra 2070.

Področja, ki vam jih Sade Sati obremeni so sledeča:
prvi 2,5 leti vam obremeni področje poklica, uspeha, ugleda, statusa, položaja v družbi. Osrednji 2,5 leti Sade Satija oplazi vaše prihodke, prijatelje, starejše brate in sestre, če jih imate, oteži uresničitev vaših upov in želja in močno pritisne na partnersko situacijo. Zadnji del Sade Satija pa od vas pričakuje dvig zavesti, sicer pa vas poveže z izgubami, negacijami, samoto, duhovnim razsvetljenjem in duhovnim napredkom, tujino, potovanji ter tudi življenjskimi problemi.

Zaradi obdobja, ki ga trenutno živite, se je Sade Sati še poudarjeno aktiviral. To obdobje pa se vam zaključi v začetku leta 2013.

Lepo vas pozdravljam in vam želim vse dobro


Opomba uredništva portala viva.si: pri objavi odgovora zagotavljamo anonimnost avtorja vprašanja. Podatki o rojstvu so spremenjeni.
 Zarja Đotišini, indijska astrologija

Aktiven

Zarja Đotišini, indijska astrologija

Astrološko svetovanje in vedeževanje

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal