Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Ljubezen - kaj delam v vezi narobe?


Vprašanje:

Zanima me ljubezen.Jaz sem rojena 22.10.1976 ob 13:50 v Celju, on 14.9.1975 ob 20:15 v Ljubljani. Želim si, da to ne igra zelo velike vloge. Kako kaže, se bova zopet našla, ali se bo vse skupaj ponavljalo v nedogled: skupaj, narazen...,  dokler jaz ali on ne najdeva tistega pravega, čeprav on je zame tisti pravi, tako kot imam občutek, da jaz za njega. Na trenutke imam občutek, da sva si usojena. Če se da, pa prosim povejte, kaj delam v vezi narobe?? Tokrat sem bila za konec veze kriva jaz, no moje "blesavo" obnašanje. Se že veselim vašega odgovora. Lep pozdrav!

Odgovor:

Pozdravljeni,

imata pač karmično nalogo, ki jo morata oddelati, tako vi kot on. Partnerski odnosi so zelo komplicirani, za katere nikoli ni pravega recepta. Vse, kar se dogaja okoli nas, smo mi sami in s svojo energijo privlačimo v svoje življenje ljudi, ki jih tisti trenutek potrebujemo, da spoznamo sami sebe. To se seveda ponavlja dokler ne oddelamo, kar je naša naloga. Vedeti morate, da vam partner kaže samo ogledalo in seveda tudi vi njemu. Če to prepoznata in dvigneta, imata čisto lepo življenje pred seboj, skupaj ali narazen. V nasprotnem primeru se bo ponavljalo v nedogled - s tem ali pa z drugim partnerjem. Temu se pravi duhovna rast in spoznavanje samega sebe.

Lep dan vam želim!

Opomba uredništva portala viva.si: pri objavi odgovora zagotavljamo anonimnost avtorja vprašanja. Podatki o rojstvu so spremenjeni.
 Ljubo Pelicon

Neaktiven

Ljubo Pelicon

Astrološko svetovanje in vedeževanje Samozdravljenje

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.