Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Seks s starejšim parom


Vprašanje:

Pozdravljeni, sem fant srednjih let, ki zelo uživa v seksu in vse kar je s seksom povezano. Da bi si popestril že tako pestro seksualno življenje, sem pred meseci spoznal že malo starejši ampak še zelo vitalen in privlačen par ( on 78 let, ona 75 let), s katerim sem že po prvem srečanju končal v njuni postelji. Naj povem, da smo vsi trije maksimalno uživali in še vedno se srečujemo dvakrat na teden. Ko sem z njima zelo uživam, po vsem tem in naslednji pa se mi vse skupaj nekako upre in razmišljam, kako lahko vse to počnem. Kako lahko seksam z njima obema, kako zmorem zadovoljit njo in hkrati tudi njega in kako se prepustim, da onadva istočasno zadovoljita mene. Vse to se mi nekako upre do trenutka, ko me pokličeta po telefonu za ponovno srečanje. Že samo njun glas in misel na to, kaj vse bomo tisti večer počeli, kaj vse bosta od mene zahtevala, me tako vzburijo, da si ju želim čim preje videt. Zato prosim za vašo pomoč, mnenje, zakaj me dejanja, ki se mi na trenutke upirajo, v naslednjem trenutku ta ista dejanja tako močno pritegnejo in vzburijo. Hvala in lp!

Odgovor:

sSpoštovani!

Vase pisanje močno spominja na zlorabo. Za trenutek sem pomislila, kako otrok zadovoljuje svoje starše. Po eni strani je vesel, ker so veseli starši, ko jih zadovolji in po drugi se prebuja gnus, saj je vse tako zelo "narobe".
Zlorabe se vpišejo zalo mocno v naše telo, v našo psiho. Zlorabe so zasvojitvene in jih, če smo bili zlorabljeni vedno znova iščemo, saj nam obljubljajo pripadnost...

Svetujem vam, da, če zelite na stvari globje delati, obiščete psihoterapevta s katerim bosta lahko skupaj odkrivala vaš svet in kaj se v njem prebuja in kaj iščete.

Lepo vas pozdravljam!
dr. Veronika Podgoršek, psihoterapevtka

Aktiven

dr. Veronika Podgoršek, psihoterapevtka

Partnerski odnosi in samsko življenje Vzgoja otrok Življenje s starostnikom

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal