Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Prosim za nasvet glede študija v tujini


Vprašanje:

Spoštovani, rojena sem 10.9.1987, ob 22:02 uri v Celju.. Drugo leto nameravam začeti s študijem v tujini in me zanima, kako bo (se mi splača iti v tujino, ali naj počakam, ipd). Prav tako me zanima zdravje v letu 2012 (predvsem osebna rast, psiha). Iskrena hvala za odgovor in s prijetnimi pozdravi!

Odgovor:

Pozdravljeni!

Čas, ki ste ga določili za odhod v tujino, vam bo dobro podpiral Jupiter. Težji prehodi planetov, pa do takrat tudi popustijo. Tako da ste si izbrali nekako pravi čas. Nekako bi rekla, da imate raje tople kraje :)

Zdravje, psiha - to pa le pazite in delajte na sebi. Imate prehod Saturna preko vašega področja, ki označuje zdravje - letos še v neugodnih kontaktih s Soncem in Luno. Verjamem, da bo to proces, ki bo v mnogočem predrugačil sliko vašega življenja, odnosov in čustvenega sveta, predvsem odnos do vaših staršev, vsakodnevnega dela in seveda tudi do vaših ciljev in usmeritev v življenju. V tem procesu boste večkrat čutili neke vrste "ogroženost" ali drugače povedano - učili se boste, kje je vaš občutek varnosti, doma, kje se počutite sami s sabo dovolj intimni, da si dovolite biti tisto, kar ste.

Vaš razvoj tekom tega leta vam bo v mnogočemu odprl nove zaznave, odločitve in razmišljanja.

Poskušajte se čimveč v tem letu ukvarjati sami s sabo /kot pravite osebna rast/ - delati na sebi in najti odgovore, kdo sploh ste in kam ste namenjeni. Kaj je vam - brez misli na družbenosocialni kontekst - pomembno.

Poleg tega je dobro, da si odgovorite tudi na vprašanja - zakaj študij v tujini, kakšne vrste študij - Saturn je namreč vladar tako vašega študijskega področja in tujine, kot tudi vaše hiše kariere.

Če so vaši načrti tisti, ki so resničo vaši v srcu, se bodo stvari postavile na trdno mesto, sicer pa tekom leta lahko prinaša tudi spremembo ciljev in usmeritev, seveda skozi spoznanja in učenja o vas samih.

Srečno vam želim!


Opomba uredništva portala viva.si: pri objavi odgovora zagotavljamo anonimnost avtorja vprašanja. Podatki o rojstvu so spremenjeni.

 Tea Pelicon

Neaktiven

Tea Pelicon

Astrološko svetovanje in vedeževanje Samozdravljenje

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.