Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Duša dvojčica, odvisnost od odnosov


Vprašanje:

Spoštovani, moje življenje se je precej zakompliciralo. S prijateljem sva po več letih spoznala, da se imava rada. V resnici sva duši dvojčici. Žal pa sva oba vezana. Zato me zanima, ali bova lahko kdaj živela skupaj. Kaj bo z mojim zakonom, ki že dolgo trpi zaradi alkohola? Bom obdržala družino skupaj ali bom šla za srcem? Moji rojstni podatki so 19 .5.1974 ob 10.10, podatki sedanjega partnerja 23 .9. 1973 ob 17.20. Podatki zaželjene osebe pa 4.1.1973. Prosim za odgovore kaj me čaka v prihodnosti oz.kaj naj storim. Hvala in lep pozdrav!!

Odgovor:

Pozdravljeni,

z vašim prijateljem ne bosta živela skupaj. V njem ste našla samo trenutno rešitev pred vašim sedanjim življenjem. Željo imate po tem, vendar to ni tista pristna srčna želja. V podzavesti je želja - rešiti se odvisnosti od odnosov. Vedeti morate, da vsak, ki živi z nekom, ki je odvisen od alkohola, drog... je tudi on odvisen od tega odnosa in s tem posledično tudi on potreben zdravljenja za njegovo kvalitetno nadaljne življenje.

Vaš sedanji partnerski odnos pa je vaša karma. Tu imate za predelati vaše življenske odločtve. Odvisno je od vas, za kaj se boste odločila. Imate odprto pot, z vašo družino ali brez nje, če boste ozavestili vašo odvisnost od odnosov, ki je zelo močno poudarjena. S partnerjem bosta skupaj, če se bosta oba odločila napraviti korake v tej smeri. In narazen, če boste sama šla po poti ozveščanja vaše odvisnosti oz. so-odvisnosti. Skratka odločitev je vaša. Sicer pa je sedaj  itak pravi čas, ko razčiščujemo stvari.

Prihodnost in kaj boste naredili z vašim življenjem je v vaših rokah. Priporočam vam, da preberete knjigo Sanje Rozman Peklenska gugalnica.

Veliko uspeha na vaši nadaljni poti!


Opomba spletnega uredništva portala viva.si:

prispevke Sanje Rozman iz njene knjige Sprememba v srcu, ki tudi govorijo o odvisnosti od odnosov, si lahko preberete TUKAJ.

Pri objavi odgovora zagotavljamo anonimnost avtorja vprašanja. Podatki o rojstvu so spremenjeni.
 Ljubo Pelicon

Neaktiven

Ljubo Pelicon

Astrološko svetovanje in vedeževanje Samozdravljenje

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.