Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kdaj so moja obdobja Sade Sati?


Vprašanje:

Pozdravljena. Tudi mene zanima, kdaj so moja obdobja Sade Sati? Prosim za kakšen nasvet v teh obdobjih. Rojena sem 25.09.1976 ob 09.30 v Celju. Že vnaprej hvala za odgovor.

Odgovor:

Lepo pozdravljena!

Preračunala sem vaša Sade sati obdobja.

Sade Sati je obdobje, ki se v življenju posameznika zgodi vsakih 29. let od prvega Sade Satija. Kdaj ima posameznik prvi Sade Sati je za vsakogar drugače. Nekateri ga živijo že v otroštvu, drugi v obdobju odraščanja, spet tretji med časom študija.

Indijci dajo veliko poudarka na to obdobje, saj vedo, da je to obdobje namenjeno globoki duhovni rasti. V tem času naj bi se posameznik srečal z najrazličnejšimi težavami, čustvenimi stiskami, izgubam dragih oseb, živali, predmetov, stvari kot tudi materialnimi, psihičnimi in zdravstvenimi težavami. Indijci to obdobje imenujejo kar 7,5 let nesreče in žalosti. Vsak med nami to obdobje doživi na sebi lasten način in na različnih področjih življenja. To pa je razvidno iz rojstne karte posameznika.

Vaša Sade sati obdobja si sledijo v naslednjem časovnem zaporedju:
1. Sade sati: v njem ste rojena in zaključil se vam je oktobra 1982
2. Sade sati: avgust 2004 do avgust 2012
3. Sade sati: julij 2034 do februar 2041

Pri vas Sade sati poteka skozi področje:
vas kot osebe, vaše identitete, zunajega videza, fizičnega telesa ter skozi področje družine v kateri ste odraščala in družino katero ste si sam ustvarila, govora, premoženja, domišljije in ustvarjalnosti ... Sade Sati se vam zaključi, ko vam Saturn tranzitira področje vaše vitalne energije, izražanja poguma in mlajših bratov/sester, če jih imate.

Najboljše kar lahko v tem času (in seveda že preje) naredimo je sprejemanje težav, iskanje rešitev in duhovno delo na sebi. Da čim več prebiramo duhovno literaturo, se poglabljamo vase, iščemo tišino znotraj sebe - izklop osebnosti vsaj za nekaj trenutkov dnevno in izklopimo vse misli v našem umu. Priporoča se ponotranjanje, zdrav način življenja, solidarnost, izvajanje asan, zdrava prehrana, negovanje čistih misli in še kakšne druge tehnike za modifikacijo karmičnih vplivov (npr. Rasa tehnike). Če se posameznik, v obdobju Sade Satija ne "obrne vase", se lahko dogodi, da mu Šani (Saturn) vzame vse na kar je navezan.

Posebno priporočljive so donacije oziroma dobra dela za reveže, invalide, starejše in osamljene ljudi, saj lahko s skladnimi aktivnostmi učinkovito izboljšamo svojo karmo. Če z zgoraj omenjenimi aktivnostmi začnemo že v obdobju pred Sade Satijem, večjih problemov tekom Sade Satija ne bi smelo biti.

Darovanja za Saturna je najbolje izvajati ob sobotah, saj je sobota Saturnov dan. Vse zgoraj naštete aktivnosti se svetuje izvajati ob sobotah in vaš "bančni račun" za planet Saturn se "polni".

Prijeten pozdrav!

Opomba uredništva portala viva.si: pri objavi odgovora zagotavljamo anonimnost avtorja vprašanja. Podatki o rojstvu so spremenjeni


 Zarja Đotišini, indijska astrologija

Aktiven

Zarja Đotišini, indijska astrologija

Astrološko svetovanje in vedeževanje

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal