Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Katerih lekcij se še nisem naučila?


Vprašanje:

Spoštovana, V življenju se nenehno zaletavam v različne zidove, pomoč sem iskala na mnogih mestih a tistega pravega odgovora, ki bi mi končno pomagal, da se premaknem k rezultatom, tega še nisem našla.. Mi lahko pomagate? Rojena 02.07.1975 ob 12:10 v Ljubljani. Kolikor mi je znano, imam kar obremenjeno rojstno karto, a iz tega nikakor ne dobim zadosti jasne usmeritve kam naprej... Predvsem me zanima, kaj so tiste lekcije, ki se jih še nisem naučila, da mi razpada razmerje, da ne dobim službe in ne najdem poslanstva v življenju. Verjamem v reinkarnacijo in verjamem, da je vsaka naslednja lekcija "trša", zato tudi ne želim končati razmerja, dokler ne bom prepričana, da je "to to"... in res se hočem učiti skozi poslanstvo in ljubezen, saj imam dovolj ran... naivna pa sem tudi zadosti, da verjamem v dobro v vsem... Lepo, lepo prosim.. In najlepša hvala!

Odgovor:

Pozdravljeni!

Ne vem kakšne oblike pomoči ste iskali. Odgovor najbrž ni enostaven in je kompleksen. Verjamem pa, da obstaja, če se potopimo v globino naše duše (ali naših zapisov v astrološki karti), gremo korakoma in budno spremljamo svoj razvoj. Je pot k sebi in tudi vse rešitve boste lahko našli le znotraj sebe in spoznavanjem sebe.
Na Delfijskem prepočišču v Olimpijski Grčiji je pisalo: "Spoznaj samega sebe ......."

Vaša astrološka karta ni nič posebno bolj zapletena, kot katera druga, ena sicer manj, druga malo bolj, vendar pa je človek tako čarobno bitje, da se prepoznava skozi vse življenje.

Tudi sama verjamem v reinkarnacijo in v lekcije, vendar pa tudi v to, da imamo mnoga orodja, ki nam omogočajo, da so te lekcije ne nujno tako zelo težke, tudi če so disonantni zapisi v astrološki karti. Vedno imamo dispozicije, da potegnemo iz vsega tega tudi tisto, kar nas bo osrečevalo, delalo življenje pestro.

Zvone Modrej je v eni izmed njegovih knjigic zapisal: "Če ti življenje ponuja limone, si naredi vsaj dobro limondao."

Kje zdaj najti recept? To je vprašanje.

Astrološka karta vam ponudi dovolj globoke in natančne odgovore o vas samih, daje pa lahko tudi dobre usmeritve za čas in prostor, v katerem se trenutno nahajate, ne glede na življenjska področja. Mogoče bi začeli s tem.

Vsekakor pa je pomembno, da analizirate vaše otroštvo, lastno duševnost, odnose preko neke vrste duševnega čiščenja ali če hočete psihoanalizo. Da začnete svoja čustva izražati in da poskušate živeti življenje, ki odgovarja samo vaši lastni naravi.

Zelo poenostavljen odgovor za vas in vaše odnose:
  • neptunska tema govori o odvisnosti
  • pritiski in pričakovanja drugega in od drugih
  • prisile /skozi aspekt Plutona in Venere/
  • občutljivost na kritike
  • efekt vroče hladno
  • itd.

Če želite me lahko kontaktirate, pa se bova resno lotile vašega vprašanja.

Vse dobro!


Opomba uredništva portala viva.si: pri objavi odgovora zagotavljamo anonimnost avtorja vprašanja. Podatki o rojstvu so spremenjeni.

 Tea Pelicon

Neaktiven

Tea Pelicon

Astrološko svetovanje in vedeževanje Samozdravljenje

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.