Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Žalostna, z zlomljenim srcem


Vprašanje:

Pozdravljena! Končno sem začela ponovno zaupati pa sem ponovno ostala z zlomljenim srcem. Gre za moškega rojenega  19.05 .1977, ki se je vrnil nazaj k bivši punci. Jaz sem roj.17.09.1980 ob 17:20 uri v Kranju. Zanima me ali bo končno tudi mene doletela sreča in bom zaživela srečno življenje? Kaj me sploh čaka v prihodnje? Hvala že v naprej!

Odgovor:

Pozdravljeni

V vašem horoskopu je "obremenjena" tako ljubezenska, kot partnerska hiša, kar pomeni, da je to občutljivo področje, ki se ga skozi take in drugačne izkušnje skozi življenje bolj intenzivno učimo.

Po eni strani vam planeti podpirajo energijo resnosti, strogosti, uglednosti, velikim pričakovanjem in perfektnosti v odnosu, Saturn daje kritičnost in strogost do sebe in drugih, po drugi pa Uran, ki je popolno nasprotje "zahteva" svobodo, nekonvencionalnost, pustolovščino in tudi napetost, še posebno ker je postavljen skupaj z Marsom /razdražljivost, agresija, prenagljena dejanja, afekt, bes/.

Sreča nas ne doleti, srečo pritegujemo v svoje življenje - tudi s tem, da preraščamo zapise, ki smo si jih izbrali za to življenje. Vi imate na partnerskem področju pač tršo šolo učenja, za kar je odgovoren gospod Saturn, ki je veliki učitelj in modrec. Le razumeti ga moramo.

Če lahko povem še z drugimi besedami. Takoj ko boste razumeli svoje energije in svoj odsev, ki ga dajete v medosebne odnose, tisti trenutek lahko živite srečno in zadovoljno v partnerskem odnosu in vseh pomembnim medosebnih odnosih. To je na vaš osebni, sebi lasten način - ne zaradi drugih, ne tako kot drugi, pač pa zaradi vas samih in popolnoma tako, kot si vaša duša želi.

Lepo vas pozdravljam in vse dobro.

Opomba uredništva: rojstni  datumi so zaradi varovanja zasebnosti spremenjeni.

 Tea Pelicon

Neaktiven

Tea Pelicon

Astrološko svetovanje in vedeževanje Samozdravljenje

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.