Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Tašča me spolno privlači


Vprašanje:

Pozdravljeni, Sem poročen moški star 36 let, z urejenim zakonskim življenjem, odlično se razumem s ženo prav tako z njeno mamo, torej s taščo. Zadeva se mi je malce zapletla pred nekaj tedni, ko je bila moja tašča na obisku pri nas doma. Zgodilo se je nekega večera, ko sem se po naključju pri preoblačenju, nag na vratih spalnice srečal s taščo. Oba sva za trenutek brez besed obstala, ob tem pa sem opazil taščin poželjiv pogled na moje golo telo in še posebej na moje spolovilo, nato sva se oba malce v zadregi nasmehnila in odšla. Moram priznati, da me je ta dogodek kar pošteno zrajcal in zalotil sem se, da sem se še potem nekaj dni vsak večer po tuširanju, gol nekako nastavljal njenim pogledom. Od tistega dogodka se ob vsaki priložnosti z mislijo na taščo tudi samozadovoljujem, kjer doživljam nepopisno močne orgazme, spolno me tašča neizmerno privlači. Kaj naj storim da bi se to prenehalo in bi zopet normalno zaživel, z normalnim odnosom do tašče, kot sem ga imel pred tem? Hvala in lp.

Odgovor:

Spoštovani!
Na vašem mestu bi iskreno premislila, kaj je v ozadju tega problema, ki ga navajate. Tašča vam je očitno zelo všeč. Vas spominja na vašo ženo, ali na to kakšna je bila, ko ste jo spoznali in se je do sedaj že spremenila? Oziroma ali se je spremenil vajin odnos, vi pa pogrešate razburljivost, iskrivost in nekaj novega v partnerskem odnosu. Če niste povsem zadovoljni v odnosu s svojo ženo, predvsem s spolnim življenjem, potem dopuščate drugi osebi, da prihaja v vaše čustveno življenje. Verjamem, da vam je težko, ker je to vaša tašča, ampak mogoče sta si z ženo podobni bodisi na videz ali pa po osebnostnih lastnostih.

Če so moje dosedanje navedbe resnične, potem vam svetujem, da se pogovorite s svojo ženo o vajinem odnosu. Spregovorite o eventuelnih težavah ter jih poskušajta rešiti. Poskušajte graditi na vajini intimnosti in jo izboljšati. Če bosta okrepila vajin odnos z ženo, potem boste manj razmišljali o drugih ženskah. Mogoče je vaša tašča slučajno podkrepila vašo skrito željo po drugi ženski ali pa po spremembi v vašem dosedanjem čustvenem in spolnem življenju. Zagovarjam trditev, da če smo srečni s tistim kar imamo, potem ne iščemo sreče drugod. Če pa ne želite spreminjati odnosa s svojo ženo, potem je nastopil čas za kakšno drugo spremembno v življenju. V tem primeru vam ne svetujem, da bi se še bolj navezali na svojo taščo, ampak da ste iskreni do svoje žene in samega sebe in ne nadaljujete partnerstva naprej, če v njem niste srečni.

Če pa je resnično tako kot ste navedli, torej da se zelo dobro razumete s svojo ženo in je bil pripetljaj s taščo zgolj spodrsljaj, je najbolje, da s taščo nekaj časa niste veliko skupaj. V tem primeru bi bilo potrebno pustiti času čas in se čustveno in spolno fantazijsko odmakniti od tašče. Moč misli je velika, samodisciplinirajte se in nehajte fantazirati o njej. Poskušajte se prepričati, da tako ne gre naprej. Tašča ni ženska, s katero bi vi lahko imeli intimno zvezo. Če boste nadaljevali s fantaziranjem o tašči in ob tem samozadovoljevanjem, boste samo še bolj zapletli celotno situacijo. Prizadeta bo vaša žena, tašča, navsezadnje tudi vi.

Toliko za sedaj, Upam, da boste uspešni pri reševanju te vaše težave. Lep pozdrav!
 Simona Sanda, uni. dipl. psih.

Aktiven

Simona Sanda, uni. dipl. psih.

Partnerski odnosi in samsko življenje Vzgoja otrok Življenje s starostnikom

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal