Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Jyotish in jaz


Vprašanje:

Pozdravljen! O Jyotish-u sem že brala po spletnih straneh in me je po resnici povedano, kar potegnilo noter. Ker pa nimam časa, kaj več preučiti to posebno vejo astrologije, bi prosila z vaše strani, če bi mi povedali kaj o moji karti. Rojstni podatki: ... ob ... uri, kraj .... Bolj me muči glede službe. Rada bi obržala sedanje delovno mesto, a se bojim (nekoč v prihodnosti), da bo prišlo do sprememb. Ne znam pojasniti ali bo dobro ali slabo. Seveda tudi kakšen nasvet bo dobrodošel ne glede na področja (osebnega, družinskega, poslovnega,... ). Vnaprej se zahvaljujem!

Odgovor:

Lepo pozdravljena!

Po ascendentu ste Tehtnica in planet, ki vas predstavlja je Venera. Imate zelo dobro Venero, vendar je pozicionirana v 6. hiši, kar ni ravno najbolje.

Zraven Venere imate še tri druge planete (Luno, Merkurja in Marsa). Vse skupaj je v znamenju Rib, zato značilnosti tega znamenja za vas bolj držijo.

Vaša Sade sati obdobja si sledijo takole:
1. Sade sati: marec 1993 do junij 2000
2. Sade sati: maj 2022 do avgust 2029
3. Sade sati: marec 2052 do junij 2059

Življenjska področja skozi katera vam Sade sati načeloma poteka pa so sledeča: področje otrok, ljubzeni, uspeha, znanja, veselja, talentov in kreativne inteligence, skozi hišo bolezni, težav, problemov, ovir in truda za druge ljudi in zaključni del vam obremeni partnersko področje, na splošno odnose, zakon in želje.

Svetujem vam čim več dela za druge, pomoč drugim z nasveti ali včasih tudi samo s poslušanjem, kar zna biti zelo utrujajoče. Skrb za živali bi se vam tudi svetovalo. Vaša dobrosrčnost pa je brezmejna. Tega ne pozabite in v tej smeri vas spodbujam naprej, vendar bodite tudi razsodna glede tega, da je potrebno skrbeti za izmenjavo energije. Saj ni nujno, da vam ljudje plačajo, mogoče pa vam prinesejo kakšne pridelke z vrta ali pa vam naberejo zelišča za čaj.
"Več daš - več imaš", zagotovo drži. Le poskrbite za izmenjavo energije, sicer se boste utrudila in na čase popolnoma izgubila voljo, da bi še komurkoli pomagala. To pa bi lahko ogrozilo vaše zdravstveno stanje.

Pozdrav!

 Zarja Đotišini, indijska astrologija

Aktiven

Zarja Đotišini, indijska astrologija

Astrološko svetovanje in vedeževanje

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal