Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kam naj usmerim svoje potenciale?


Vprašanje:

Pozdravljeni, rojena sem 10.1.1953, ob 8.00 in 45 minut v Ljubljani. Sprašujem, kam naj usmerim še svoje potenciale ( nedavno upokojena), da bi uresničila sebe in si istočasno zagotovila primerno materialno varnost. Trenutno samska, ali me še čaka in kdaj in kakšen partner? Trenutno pomagam staršem, ki so bolni. Vendar z njimi ni pravega zdravega odnosa. Se bo rešilo tudi to? In odnos z sestro, s katero živim v isti hiši? Vas prav lepo pozdravljam in se vam v naprej zahvaljujem. Če bo potreba, kje vas dobim osebno?

Odgovor:

Spoštovani

V astrološki karti imate kar nekaj potencialov, npr. vsi umetniški poklici (kozmetika, moda, oblikovanje las, igra, ples, umetnostna galerija, starinarnica, oz. delo s starinami ipd.), nadarjeni ste tudi za delo z ljudmi, masaža, pogrebni zavod, izterjavo denarja npr. ipd... Vsekakor pa mora biti nekaj, kar je neobičajno in drugačno ali pa glede tega doseči neko obliko drugačne ponudbe za vaše storitve.

Seveda pa bi morala poznati okoliščine v katerih ste trenutno, da ugotoviva tudi fizične možnosti, za realizacijo naštetega.

Trentuno vas tranzitna karta podpira pri tem, da bi začeli z dejavnostjo. Predvidevam pa, da ne morete odpreti svojega podjetja, ker ste v penziji. Torej predvidevam, da ste mislili na neko honorarno delo.

Z sestro ne bo nikoli nekega bližnjega odnosa, najbolj na kratko bi opisala postavitev v karti kot: "živi in pusti živeti".

Lepo vas pozdravljam in lep dan vam želim in vse dobro!

Dobrodošli pa tudi pri osebni podrobni analizi, kontaktne številke so objavljene, če boste želeli poklicati in se dogovoriti.


Opomba uredništva: rojstni podatki so zaradi varovanja zasebnosti spremenjeni.
 Tea Pelicon

Neaktiven

Tea Pelicon

Astrološko svetovanje in vedeževanje Samozdravljenje

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.