Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Težave v odnosu


Vprašanje:

Najprej en lep pozdrav in pohvale vaši strani.Z partnerjem imava težave v odnosu,ki so se začele julija.Skupaj sva ža 7 let in sva se vedno dobro razumela, si iskazovala ljubezen in spoštovala.Sedaj pa se je njegov odnos spremenil. Pravi,da bova še skupaj, vendar ne bo več tako kot je bilo. Delava tudi na tem, da bi zanosila, vendar do sedaj brez uspeha. Zanima me, kaj je vzrok za njegovo obnašanje, se bo odnos izboljšal in ali bom zanosila. Prosim vas za odgovor, ker sem čisto na tleh, saj me tak njegov odnos do mene spravlja v obup, ker ga neizmerno ljubim in si življenja brez njega ne predstavljam.Prosim pomagajte. Hvala!  Rojstni datumi: jaz 17.9.1976, on 4.5.1972.

Odgovor:

Pozdravljeni,

priznam, da me malček bega, da v enem vprašanju sprašujete o težavah v odnosu, obenem pa o tem, da bi imeli s partnerjem otroka.

Pogovorita se. Vsekakor je pomembno, da poslušate, kaj vam partner sporoča. Zadeve niso od danes, njegovo nezadovoljstvo je pogojeno s tem, da ste spregledali pomembne elemente partnerskega odnosa.

Ker mi niste navedli tudi ure rojstva, težko delam sinastrijo, sem pa izvlekla karmično astrološke karte, kjer karta Plutona napoveduje, da je vajin odnos potreben temeljite prenove, resnega poglobljenega pogovora, brez kontrole in dokazovanj, kdo ima sedaj v tem trenutku prav.

Bolj kot v prizadevanja po rojstvu otroka, vam svetujem, da se resno pogovorita in, da poskušate razumeti tudi parterjeve želje in potrebe, predvsem pa ga vprašajte, kako po njegovem, bi v prihodnosti bilo.

Lep pozdrav!


Opomba uredništva: datumi rojstva so zaradi varovanja zasebnosti, spremenjeni.
 Tea Pelicon

Neaktiven

Tea Pelicon

Astrološko svetovanje in vedeževanje Samozdravljenje

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.