Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kako mi stojijo zvezde?


Vprašanje:

Pozdravljeni! V svojem zadnjem življenjskem obdobju opažam, da se ljudje bolj odvračajo od mene, kot k meni. Najprej so navdušeni nad mano, potem pa jih to navdušenje kar mine. Verjetno oddajam neke negativne vibracije, ki pa se jih sama sploh ne zavedam. Zato me zanima, kaj je narobe pri meni, da se novi odnosi ne vzpostavljajo. To velja tudi v primeru, ko bi naj našla novega partnerja, ki pa ga že tudi nekaj časa nimam. Zato me zanima, ali se na tem področju lahko nadejam boljših odnosov? Rojena sem 25.10.1969 ob 14.50 uri. Hvala za odgovor.

Odgovor:

Spoštovani

Ste "močna Vodnarka", saj imate kar 4 osebne planete v znamenju vodnarja, za katerega je značilno, da se rad druži in je to njegova temeljna potreba, vendar pa nikoli zelo osebno. Uran, ki je vladar te postavitve je v neugodnem kontaktu z Plutonom in Saturnom, kar vse skupaj otežuje svoboden pretok energije. Plutonska energija dodaja previdnost pred globljimi odnosi in težko se osvobodite utesnitev, pričakovanj in zahtev, ki naj bi jih prinesel nek bližnji odnos, takrat se sproži vaša potreba po neodvisnosti in svobodi.

V vaši karti je Venera, ki je naravna vladarica partnerskega področja, pri vas pa tudi osebna, retrogradna ob rojstvu, kar pomeni, da je bil princip odnosov v pretekli reinkarnaciji na nek način poškodovan ali pa je šlo za neke vrste "zlorab v odnosih".

To življenje je čas, ki je pomemben za učenja. Prevečkrat se tudi umaknete, ker se bojite, da bi bili prizadeti, pogrevate staro, kar bi morali že pustiti za seboj. Retrogradna Venera govori tudi o neke vrste plašnosti pred intimnimi odnosi, po drugi strani pa potrjuje že zgoraj napisano: vi BI, po drugi strani pa spet NE BI.

Zadnja leta ste imeli učenja prav na tem področju bolj intenzivna. Tako tranzitni Saturn, kot progresirana Luna sta v 12 hiši, kar pomeni, da je to čas umika in samote in učenj, ko vidimo nekaj od daleč s čisto drugačnimi očmi.
Poleg tega vam bo partnersko področje ščitil Jupiter, ki vam bo "prinesel" kar nekaj potencialnih partnerjev.

Utopično je misliti, da se bodo stvari kar same po sebi spremenile. Delajte na tem, da prepoznavate svoje notranje energije, vrednote in potrebe. Sledite le svojemu notranjemu zapisu. Ko boste razumeli svoj notranji svet, se bo partnersko področje uredilo, saj konec koncev nimate tako slabo postavljenega.

Vse dobro!

 Tea Pelicon

Neaktiven

Tea Pelicon

Astrološko svetovanje in vedeževanje Samozdravljenje

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.