Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kaj me čaka v prihodnosti, predvsem v ljubezni?


Vprašanje:

Pozdravljeni, zanima me, kaj me čaka v prihodnosti nasploh, predvsem pa v ljubezni. Me čaka v tem letu na čustvenem področju kaj novega? Spoznala sem moškega rojenega 5 4.1979 s katerim sva se nekako zbližala. Kaj lahko sploh pričakujem od njega in te zveze, če bo? Med drugim pa se mi javlja moški rojen 22.02.1982, s katerim sva pred časom že bila skupaj in do katerega sem na nek način izgubila zaupanje. Zanima me, ali sem že spoznala moškega svojega življena, ali ta še pride in na kaj naj bom pozorna. Rojena sem 10.05.1983 ob 4:20 uri. Hvala že v naprej!

Odgovor:

Spoštovani!

Na čustvenem področju se vam vedno znova pojavlja kaj novega, saj vaš horoskop kaže na precej nestalno partnersko in ljubezensko situacijo, pa tudi pri komunikaciji in v odnosih z drugimi imate nekoliko disonatno postavljeno pozicijo planetov. Svetovala bi vam, da se posvetujete osebno z astrologom, da gresta skupaj skozi vzorce in odpreta teme, ki so precej naporno zapisane v vaši partnerski hiši in ki vam tudi sicer pobirajo življenjsko energijo.

Po eni strani si želite, da bi bil partner močan in zrel, da bi bil zakon trden, po drugi pa potrebujete ogromno svobode in sprememb, kar v vas vedno znova sproži napetosti, čim se veza začne imenovati resna. Največja učenja na partnerskem področju se bodo začela jesen i2015, proces pa bo trajal dve leti.

Sinastrija s prvim moškim, ki ga omenjate je dokaj dobra, ob predpostavki, da sta se pripravljena učiti. Ima možnosti za uspeh. Tisto drugo pa lepo pustite za seboj.

Najbrž vas bom z odgovorom razočarala, pa vendar:
bolje kot vprašanje, če ste že spoznali moškega svojega življenja, bi svojo pozornost usmerila na vprašanje, kakšna oseba sem in kaj lahko pri sebi ozavestim, da bom pripravila teren za izpolnjujoče partnersko in ljubezensko življenje. Kar trije malefiki v vaši 7 hiši namreč ne obetajo, da bi se stvar uredila kar sama od sebe. Torej usoda vam je prav na to področje postavila preizkušnje, vaše je, da jih prerastete, če jih seveda želite.

Lep dan vam želim in vse dobro!

Opomba uredništva: rojstni podatki  so zaradi varovanja zasebnosti spremenjeni.
 Tea Pelicon

Neaktiven

Tea Pelicon

Astrološko svetovanje in vedeževanje Samozdravljenje

Vprašanje lahko zastavite samo aktivnemu Viva strokovnjaku.