Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kaj počnemo narobe, da se posel ne realizira?


Vprašanje:

10 let pred upokojitvijo sem bila primorana začeti znova, ker sem izgubila službo. Sin me je zaposlil v svojem podjetju. Kljub znanju, ki ga ima sin in veliko truda, ki ga v firmo vlagava, zadeve ne stečejo kot bi morale. Odziv podjetij je velik, ker ponujamo storitev, ki nosi proizvajalcem velik prihranek, vendar ko je stvar pred samo realizacijo, se ali zavleče ali pa ne pride do realizacije. Zagotovo nekaj počnemo narobe, kaj je pa drugo vprašanje. Kljub trudu, ne najdem odgovora, kaj naj bi to bilo. Za vašo cenjeno pomoč se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Odgovor:

Lepo pozdravljena!

Iz trenutka zastavljenega vprašanja je razvidno, da ne zaupajo v vaše sposobnosti. Da ne zaupajo, da boste res opravili storitev tako kvalitetno, kot ste to predstavili. Kot da ni mogoče.
Odziv podjetij je lahko takšen, ker imajo občutek, da jih zavajate, da pretiravate, ste zasenčeni, prazni in "obnoreli". Lahko pa dobijo tudi občutek, da ste pohlepni in, da želite preveč denarja za to kar ponujate.
Mogoče bi spremenili način predstavitve?
Na predstavitvi poveste preveč?
Na predstavitvi poveste že mnoge rešitve, katere potem podjetje spelje samo brez plačila vam in vpletenosti zunanjih sodelavcev?

Oprostite za direktne in morda na trenutke zelo grobe izraze, nikar jih ne jemljite preveč osebno, le vzemite jih v obzir, v razmislek. Ena od petih modrosti starih Toltekov se glasi: "Ničesar ne jemlji osebno.", druga pa: "Dvomi, a nauči se poslušati."

Pošiljam vam prijeten pozdrav!

 Zarja Đotišini, indijska astrologija

Aktiven

Zarja Đotišini, indijska astrologija

Astrološko svetovanje in vedeževanje

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal