Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Bom še kdaj srečna v ljubezni?


Vprašanje:

Poročena 15 let. Zadnje čase hudo škriplje v zakonu, medsebojni odnosi so obup, spoznala sem, da moža nimam več rada, seks z njim sprejemam kot posilstvo... Počutim se ujeta, zlorabljena, nemočna... Na drugi strani pa sem nesrečno zaljubljena v drugega... dodatna težava - tudi on ima družino, prav tako nesrečen, ni videti izhoda... ali pa morda le, kaj pravijo slike iz vesolja, bom še kdaj srečna v ljubezni?

Odgovor:

Ljubezen, ki jo doživljate je prišla v vaše življenje zato, da vas zopet prebudi. Potrebno je zavedanje, da je ljubezen samo ena in ljubezen je že od nekdaj v NAS. Nikoli ni bila izven nas. Mi tako samo mislimo. Tako mislimo zato, ker so ljubezen prebudile določene osebe, s katerimi smo se srečali. Prebudile pa so jo zato, da spoznamo našo kvaliteto.

Ne gre za to, da bi se morala vsaka ljubezen materializirati. Kot ste zapisala, ni videti izhoda. Pomembno je, da "pretehtate" in ste MODRA v svojih odločitvah. Če imate otroke, potem je včasih potrebno narediti kompromis. Saj veste, trapasto bi bilo verjeti in upati, da bomo 15 let SREČNO ZALJUBLJENI. Zaljubljenost hitro mine, a ostane spoštovanje, razumevanje, podpora, ki smo jo pri nekem človeku dobili. Še posebno, če je to oče naših otrok. To je tisto kar šteje. Kajti vsaka zaljubljenost je minljiva in namen nje je, da v nas prebudi LJUBEZEN, ki je čisto nekaj drugega kot zaljubljenost.

Sprašujete, če boste še kdaj SREČNA V LJUBEZNI? Torej iščete SREČO V LJUBEZNI? Če se vam je LJUBEZEN ZGODILA, je sreča že prišla k vam. Ker LJUBEZEN JE SREČA.

Mogoče ste mislila SREČNA v partnerstvu? Partnerstvo je ekonomska skupnost v kateri si naše življenje postavimo v neke "okvire", znotraj katerih seveda s partnerjem sprejmemo dogovore. In kot ste napisala: "Spoznala sem, da moža nimam več rada, seks z njim sprejemam kot posilstvo ..."

Če imate sebe rada in, če spoštujete svojega moža, mu povejte, da vam ni več do do spolnih odnosov z njim.. Povejte mu, da si želite ločeno spalnico in da ima "odprta vrata", da si poišče tovrstne zadovoljitve v drugih okoljih. Ker vi enostavno več ne zmorete in si ne želite. Verjamem, da vas bo razumel in vam ustregel, če si tega pač še želi oz., če si sploh želi početi to z drugimi. Zagotovo je resnica nekaj, da ni prav, če delamo nekaj proti svoji volji. Toda v takšnem primeru, moramo tudi sprejeti posledice. Ker -  če bi mi več ne počeli nekaj, kar smo z nekom nekoč radi počeli, je prav, da mu to odkrito povemo, a njega pri tem ne omejujemo, mu ne jemljemo svobode. Toda to mu recite šele takrat, ko boste v SVOJEM SRCU popolnoma prepričana, kajti poti nazaj ni. Je le še naprej.

Temu se reče spoštovanje do samega sebe in do sočloveka. Postavimo se zase, za svoje želje, njega pa pri njegovih ne omejimo do konca.

Še enkrat pa vas opozarjam, da bodite modra, bodite premišljena. Včasih nas strast preplavi tako zelo, da ne ločimo gozda od dreves. In s trenutka, ko berem vaše vprašanje, ugotavljam, da slika vesolja kaže na zelo veliko prisotnost strasti in želje po nečem, kar "diši že iz preteklih življenj". Toda kakor hitro je prišlo in naredilo VIHAR iz vašega ustaljenega življenja, tako hitro vam lahko nepremišljenost v teh trenutkih "ZRUŠI POPOLNOMA VSE" kar ste ustvarila.

Včasih se je potrebno stehtati! In si priznati koliko tehtamo. Ne zaradi dugih. ZGOLJ in SAMO ZASE. Ker MI smo IGRALCI, ki IGRAMO SCENARIJ ŽIVLJENJA, kateri je samo začrtan. Svobodna VOLJA je nekaj, kar nam je v ZIBKO DANO. Vsaka naša misel, želja, beseda, dejanje pa KREIRA ŽIVLJENJE, kreira igro življenja.

Dajte življenju namero, da vam pomaga izpeljati stvari! Naj se zgodi, kar je v vaše najvišje in najboljše dobro.

Prijeten pozdrav!

 Zarja Đotišini, indijska astrologija

Aktiven

Zarja Đotišini, indijska astrologija

Astrološko svetovanje in vedeževanje

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal