Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Ne vem več kako naprej, hrepenim po smrti


Vprašanje:

Pozdravljena! Sem stara 27 let in pred enim letom sem ostala sama z otroci. Ker sem bila preobremenjena, so otroci odšli v rejniško družino. Moram priznati, da so prišli v zelo dobro in ljubečo rejniško družino. Že prej sem imela težave z depresijo, v zadnjem mescu pa se je tesnoba močno povečala. Zadnje dni samo razmišljam, kako bi najhitreje in na ne preveč boleč način si vzela življenje. Pred osmimi mesci sem si že enkrat probala vzet življenje. Vzela sem škatlico uspaval in se usedla v prižgan avto. Na žalost me je kolegica prišla na obisk in me rešila. Zadnje dni samo hrepenim po po smrti..., kaj naj?

Odgovor:

Draga gospa, lepo pozdravljeni!

Ne morem si niti misliti, kakšno stisko, bolečino, nemoč in brezup doživljate. Če bi mogla, bi vzela čarobno paličico in naredila vse, da bi Vam bilo bolje...da bi se stvari spravile v red....a žal tega sama ne morem. Lahko pa vam skušam pomagati v tej stiski. Ali jaz ali pa katera druga oseba, za katere verjamem, da jih je kar nekaj....
Želim si, da nekoga (ali mene) - psihoterapevta/ko takoj pokličete in greste na pogovor in skušata s skupnimi močmi najti rešitve v življenju, saj le te vedno obstajajo...morda so se le močno skrile.

Vse dobro Vam želim in ne obupajte!
dr. Veronika Podgoršek, psihoterapevtka

Aktiven

dr. Veronika Podgoršek, psihoterapevtka

Partnerski odnosi in samsko življenje Vzgoja otrok Življenje s starostnikom

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal