Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kaj mi lahko indijska astrologija svetuje glede mojega poklica?


Vprašanje:

Zdravo Zarja, malo sem prebiral Vivino spletno stran in se mi je tale indijska astrologija zdela zelo zanimiva. Prosil bi vas, če bi mi lahko povedali kaj več o moji karti oz obdobjih. Moj rojstni datum je ( xx xx xxxx), rojen pa sem  ob (xx xx uri ) v Ljubljani. Če je mogoče to videti, bi vas prosil, če mi poveste, ali bom politični komentator,  kar si najbolj želim delati, vendar nisem še siguren  v to. Hvala Zarja.

Odgovor:

Spoštovani!

Konec 2006. leta ste pričel živeti novo življenjsko obdobje, ki je pri vas močno povezano s potovanji, duhovnostjo, očetom ter tudi partnerstvom, kjer bi znalo biti kar nekaj "prepiha", še najbolje pa ga bi bilo povezati s tujino :).
Zagotovo bi se vam svetovalo in iz trenutka vašega rojstva je razvidno, da imate podporo planetov, da svoj poklic povežete s komunikacijo. Svetovala bi se vam le, da imate čim bolj neodvisen poklic, kajti sicer bi znal biti nezadovoljen.

Če si tako srčno želite postati politični komentator, to pot uberite zagotovo in se preizkusite v tej smeri. In ne skrbite že sedaj, kaj bo, kaj mogoče ne bo oz. kako bo. To boste potem reševali. Le poskrbite, da boste čim bolj neodvisen, samostojen in, da boste delal tisto, kar želi srce. Potem nam ni nikoli težko in nikoli ne rečemo, "zdaj grem pa v službo", ker gremo vedno nekam, kjer nam je fino in uživamo. :)

Vaša Sade Sati obdobja:
1. Sade Sati: 2. 6. 1995 do 7. 4. 2003
2. Sade Sati: 29. 3. 2025 do 30. 5. 2032
3. Sade Sati: 14. 5. 2054 do 6. 3. 2062

Vse lepo vam želim in srečno!

 Zarja Đotišini, indijska astrologija

Aktiven

Zarja Đotišini, indijska astrologija

Astrološko svetovanje in vedeževanje

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal