Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Bolečina ob erekciji


Vprašanje:

Pozdravljeni! Že nekaj dni ob erkeciji čutim boleče zbadanje v notranjosti glavice penisa, približno 1 cm od vrha. Bolečina se pojavi hkrati z začetkom erekcije, ko "še raste" - takrat je bolečina najmočnejša in traja ves čas erekcije. Bolečina ni povezana s kakšnim pritiskom oz. dotikom, pravzaprav, če glavico na primeren način objamem, bolečina popusti. Zadeva je precej moteča, skrbi pa me tudi, da je kaj narobe s sečili. Lepo prosim za vaš nasvet, kaj bi to lahko bilo, oz. ali moram h kakšnemu specialistu. Hvala za vaš odgovor!

Odgovor:

Spšoštovani! Predlagam pregled urina zaradi potrditve/izključitve vnetja in potem glede na izvid zdravljenje (ali ne). Če bo izvid v redu, svetujem pregled pri urologu. To je najkrajša pot do rešitve problema.

Kaj bi lahko bilo? Za kaj bi lahko šlo? Morda vnetje sečnice ali pa zastoj kakšnega peska, nastalega v sečnih poteh, ki ne gre ven. Mislim, da predvsem ne gre za kaj hudega. Želim, da dobro rešite problem.
 Marjan Berginc, dr. med.

Aktiven

Marjan Berginc, dr. med.

Srce in ožilje Cepljenje Otroške bolezni Zastrupitve in prva pomoč Prehlad, gripa in bakterijska vnetja Diagnostika Poklicne in redke bolezni

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal