Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Imam težave z erekcijo


Vprašanje:

Star sem 43 let in še vedno živim doma pri starših. Žal nisem imel nikoli sreče z ženskami, zato nimam partnerke, zgolj občasne "afere", v katerih pa ne uživam ne jaz ne ženske, ki jih srečujem, saj jih, povedano po domače, ne morem zadovoljiti. Sicer sem fizično zdrav, vendar me mučijo problemi z erekcijo, ki je preprosto ne dosežem, vsaj ne dovolj trdne, da bi lahko kakovostno začel in končal spolni odnos. Razen prekomerne telesne teže me kaki hujši problemi ne pestijo, želja po spolnosti je tudi normalna. Skratka, rad bi seksal, pa ne morem. Kaj mi svetujete? Lep pozdrav!

Odgovor:

Spoštovani!

Ker pišete, da ste telesno zdravi, razen prekomerne telesne teže in imate željo po spolnosti, menim, da je vaša težava z doseganjem in vzdrževanjem erekcije psihičnega značaja. Navedli ste tudi, da imate posledično z dokončanjem spolnega odnosa težave. Niste napisali, ali imate trenutno kakšne priložnosti za spolno aktivnost ali ne. Ker stalne partnerske zveze nimate, je težko predlagati ukrepe, ki bi pomagali paru, da odpravi erekcijsko motnjo.

Menim, da bi vam pomagala zdravila za zdravljenje erektilne motnje, na tržišču jih je kar nekaj, vsa so sicer plačljiva, izda pa jih lahko le zdravnik. Ne oklevajte in zaupajte osebnemu zdravniku svojo težavo in ga prosite, da vam napiše recept. Zdravila so varna in preizkušena, zelo pa tudi psihološko pomagajo tistim moškim, ki so drugače telesno zdravi, a imajo motnjo že utrjeno - traja že več let in se ponavlja - in težko verjamejo, da se jo bodo znebili. Upam, da se vam življenje tudi na seksualnem področju uredi. Srečno!