Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kdaj so moja obdobja Sade Sati?


Odgovor:

Tudi vi ste se rodila v trenutku, ko sta na nebu skupaj "čepela" Saturn in Luna, tako da ste v Sade Satiju že rojena. Sade Sati je nekaj kar vas spremlja skozi celotno življenje in ko se dejansko aktivira preko obdobij in pa traznitov, je to za vas energija, ki jo že poznate.

Sade Sati imate na področju govora, premoženja in prve družine, zato se vam najverjetneje dogaja, da težko ubesedite, tisto kar zares čutite in tudi vaša družina, v kateri ste odraščala je imela takšen pridih. Razne težave in bolezni, občutki osameljnosti, zapuščenosti in iskanje krivcev. Vse to je tisto, kar bi vas lahko bremenilo v povezavi z vašo prvo družino in tudi družino katero si ustvarite sama.

Pomembno je zavedanje, da v našem življenju ni krivic niti krivcev. So samo izkušnje, mi ljudje to kvalificiramo kot dobro ali slabo. Toda pogledati bi bilo potrebno, kaj se lahko iz tega naučim. Kako lahko iz tega izstopim? Ker to je le moj pogled na Svet!

Sade Sati je lahko čudovito obdobje, polno učenj in možnosti za duhovni napredek. Duhovni napredek pa je tisti, ki pripravi osebnost, da le-ta dovoli duši utelesiti in izraziti se skozi naše življenje, da pride v naše življenje in odločitve več duhovne zavesti. Duhovna zavest se v osebnost utelesi skozi majhen delček, skozi delček duše (čit). In Sade Sati je prima priložnost za povečano izražanje tega aspekta skozi nas, skozi naše življenje.

Svetujem, skozi celo življenje, v obodbju Sade Satija pa povečano, da pričnete z "naložbami" za Sade Sati. In ne pozabite, vedno ko darujete, ko delate dobra dela, kakorkoli pomagate Saturnovi populaciji --- dajte zraven jasno namero. Npr. To doniram za mojo osebno moč. To doniram, da bo moja družina manj povezana z boleznimi, težavami, problemi. To doniram, za čustveno odprtost brez bolečine. Sami oblikujte, po želji, za tisto, kar si najbolj želite. Toda NAMERA je zelo pomembna. Gre za izmenjavo energije in usmeritev.

V prvem Sade Satiju ste se rodila in ga končala 27. 7. 1980.
Drugi Sade Sati ste zaključila nedavno, trajal vam je od 23. 7. 2002 do 9. 9. 2009.
Tretji Sade Sati pa pričnete živeti 30. 5. 2032, trajal pa bo do 12. 7. 2039.

Vse lepo vam želim in srečno na poti življenja.

 Zarja Đotišini, indijska astrologija

Aktiven

Zarja Đotišini, indijska astrologija

Astrološko svetovanje in vedeževanje

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal