Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Mož gleda seksi portale


Vprašanje:

Mož se po upokojitvi pretežno zadržuje doma. Zadnje čase pa se veliko posveča raznim seksi portalom na internetu. Pravi, da je to samo firbec. Jaz sem drugačnega mnenja in prepiri se kar vrstijo. Prosim za nasvet!

Odgovor:

Spoštovani,

tudi iz spremljanja internetnih vsebin se lahko pri nekaterih razvije pravo odvisniško vedenje. O njem govorimo, kadar oseba prioritetno sledi svojemu interesu oz. potrebi, zanemarja druga področja v življenju in kaže odtegnitvene simptome, če mora prenehati s priljubljeno dejavnostjo ali substanco.

Menim, da bi bila v Vašem primeru najbolj učinkovita strategija ta, da bi skušali moža pritegniti v kakšne skupne aktivnosti, ki sta jih imela navado početi skupaj in so bolj zdrave, kot je sedenje pred računalnikom. Očitki najverjetneje pripeljejo le do konflikta.

Lepo pozdravljeni!


Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.

Komentarji

9. 02. 2011 11:59:25
Pozdravljeni, tudi sama sem doživljala podobne stvari. Mož je sedel za računalnikom in vedno je prešel na sexi strani. Ampak bolj sem tečnarila slabši je bil učinek.
Potem pa sem enkrat enostavno rekla, zakaj gleda te sexi strani sam, zakaj še meni ne pokaže, kaj ga privlači. Odgovor je bil, da to ni zame in da mu gre na živce, če se zgražam. Ampak sem vseeno pogledala in se kdaj malo zadržala in ugriznila v jezik. Je trajalo, kdaj je še padla kakšna zoprna beseda, ampak sčasoma je omejil gledanje sexi strani. Jz sem mu pokazala, da sem tudi jz tukaj in teh strani ne potrebuje.
Moški so pač drugačni, že od nekdaj so to lovci in kdaj je potrebno res malo bolj globoko pogledat obe strani, ne sami nas,žensk. In prevečkrat se nardimo ženske da smo žrtve.
Animiraj moža in se potrudi, morda občuti kakšno pomanjkanje, kar pa ni nujno da je vedno sex.

Pozdrav.