Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kdaj so moja obdobja Sade Sati?


Vprašanje:

Lep pozdrav! Zanima me, kdaj so moja obdobja Sade Sati. Rojen sem (...... v kraju: .....ob uri:..... . Drugače pa me zanima še mogoče nasvet - čemu bi se moral v tem trenutku življenja bolj posvetiti (v smislu razvoja ipd.)? Hvala!

Odgovor:

Lepo pozdravljeni!

Prvo Sade Sati obdobje se vam je pričelo 6. septembra 2009 in bo trajalo do 14. novembra 2011. Ker se Saturn, gledano z Zemlje čez nekaj časa obrne v smeri gibanja, se vam bo Sade Sati ponovil še v kratkem obdobju med 16. majem 2012 in 4.avgustom 2012.

Sade Sati ni priporočljiv za nove začetke, za katere bi radi trajnost in hiter uspeh.

Drugi Sade Sati boste imel med 12. julijem 2034 ter 26. septembrom 2041.

Tretji Sade Sati pa se vam začne 24. avgusta 2063 in zaključi 4. novembra 2070.

Nasvet:
7. aprila 2010 ste pričel živeti novo življenjsko obodbje, ki bo trajalo do aprila 2016. To je čas, ki je namenjen vaši osebni preobrazbi, predvsem čustvenega doživljanja sveta. Tudi poklicni manifestaciji, predvsem pa se vam svetuje, usmeriti pozornost v svoje čustveno odzivanje na dogodke in situacije v življenju. Harmonizirati čustveno doživljanje je za vas zelo pomembna naloga, katero "trenirate" skozi partnerske odnose, ljubezni ter finančne prilive. Pozornost bi bilo potrebno usmeriti na vse odnose, ne samo zasebne temveč tudi poslovne in tiste iz družinskega okolja.
Če se izobražujete kaj v smeri okultnih ali razno raznih energijskih tehnik, bodite malenkost bolj pozoren glede manipulacij in prevar, raznih "nakladanj".

Vse lepo in srečno.

 Zarja Đotišini, indijska astrologija

Aktiven

Zarja Đotišini, indijska astrologija

Astrološko svetovanje in vedeževanje

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal