Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Sade Sati in jaz


Vprašanje:

Pozdravljena Zarja Đotišini! Zanima me kdaj bom v obdobju Sade Sati ali sem že bila in na kakšen način se bo odražal pri meni? Pa tudi če moram biti na kaj še posebaj pazljiva. Rojena sem 23.9.1982 ob 21:20 v Kranju. Hvala lepa!

Odgovor:

Pozdravljena!

Tudi vi ste ena izmed tistih ljudi, ki so v Sade Satiju na nek način že rojeni. V vaši rojstni karti se Saturn in Luna gledata - stojita eden nasproti drugega.

Imate zelo dobro Luno, rojeno v Kritika (Alcyone) ozvezdju, za katero je značilno, da je ognjena, odstranjuje nepotrebno, prečiščuje in je zmožna sprejeti veliko podatkov na enkrat. Zna pa biti takšna Luna tudi zelo občutljiva, če osebnost to dovoli:). Samo odstranjevanje nepotrebnih stvari je čudovita reč, le da naša osebnost zaradi tega, včasih trpi.

Ljubezen vam zagotovo veliko pomeni, toda "kodni zapis" iz trenutka rojstva nakazuje, da bi pravo partnerstvo za vas lahko prišlo nekoliko pozneje v življenju oziroma, da bi vaš partner najverjetneje bil starejši od vas (po lastnostih pa bi lahko odražal karakteristike vašega očeta).

Torej, če se vrnem nazaj k Sade Satiju, v katerem ste na nek način rojena, to pomeni, da vas ta vibracija že spremlja skozi celo življenje, kar pa ni nujno slabo. Kdor je rojen v Sade Satiju, sama aktivacija tega 7,5 letnega prehoda Saturna, niti nima tako močnega vpliva na življenje. Lahko bi rekli, da ste nekako bolj "odporna" ter vzdržna oseba, kar se zadeva Sade Satija.

Prvi Sade Sati ste živela od 17. 4. 1998, zaključil pa se vam je 6. 9. 2004.
Najtežji del je bil čas od 17. 4. 1998 do 6. junij 2000.
To je bil čas, ko bi bilo za vas najboljše, da bi bila kje v tujini ali se kakorkoli bolj konkretno ukvarjala z duhovnostjo.
Sade Sati pri vas pritiska na področje izgub, duhovnosti, dviga zavesti ter osebnosti, ega, fizičnega telesa, premoženja, komunikacije in družine v kateri ste zrastla. Povezan je z vašim očetom, statusom in partnerstvom, tako da kombinacija vsega tega, nekako "pili" vašo osebnost, da se preveč ne naveže na ljudi ali odnose. Zelo pomembno je za vas, da v tem življenju niste odvisna od odnosov, od partnerja ali ljubezni. Priporoča se vam nekonvencionalen način življenja, torej brez zakona, saj bi v zakonskem stanu lahko imela še več težav in problemov z odnosi. S partnerjem ustvariti in imeti dober partnerski odnos, ki temelji na duhovnem sprejemanju, je za vas zbistvenega pomena. Imeti in ustvariti duhovni odnos - ljubiti nenavezano, sprejemati in bivati, se razdajati. Sicer se lahko zgodi izguba partnerja, s katero pride "težja" izkušnja samote. Toda težko je le za osebnost (človeškost), za duha v nas pa je to samo ena izmed čudovitih izkušenj, ki si jo želi izkusiti in ponotranjiti ... Kasneje s to izkušnjo zmoremo pomagati drugim ljudem, saj je naša vibracija spremenjena ("dvignjena nad") in nič več boleča.

Drugi Sade Sati boste imela med 23. 2. 2028 in 13. 7. 2034.
Tretji Sade Sati pa se vam bo začel 7. 4. 1957 ter zaključil 9. 5. 2064.

Veliko svetlobe vam želim!


P.S. Čim manj sladkarij in sladkega, predvsem ob petkih, bi pomagalo izboljšati tako zdravstveno stanje kot tudi morebitne ljubezenske navezanosti. Pa aktivnosti za Saturna tudi. :)

Opomba uredništva: rojstni podatki v vprašanju so zaradi zasebnosti spremenjeni
 Zarja Đotišini, indijska astrologija

Aktiven

Zarja Đotišini, indijska astrologija

Astrološko svetovanje in vedeževanje

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal