Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kdaj bo nastopil moj Sade Sati?


Odgovor:

Lepo pozdravljena!

Prvi Sade Sati ste živela že kot majhna deklica. Trajal vam je od 17. decembra 1987 do 2. junija 1995.
Sade Sati vam najbolj ogroža področje zdravja, ljubezni in partnerstva. Ravno tako močno vpliva na znanje in izobraževanje, zato bi se lahko dogajalo, da bi morala v to vlagati več truda in napora, da se pokažejo željeni rezultati.

Vse preventivne mere za Saturna, bi vam pomagale izboljšati zdravstveno stanje ter partnerske odnose na splošno, ne samo osebne. Ravno tako pa bi vam svetovala, da se ob ponedeljkih izogibate nošenju belih barv ter prehranjevanju z mlečnimi izdelki. Vse to vas močno povezuje z morebitnimi izgubami in problemi ter čustveno stisnjenostjo. Lahko bi se vam dogajal občutek krivde oziroma da se vedno vam dogajajo "slabe" stvari.

Če slučajno kadite, bi vam to srčno odsvetovala, saj je ogroženost vašega respiratornega sistema velika, predvsem pljuč, vseh organov v predelu prsnega koša ter področje srca.

Drugi Sade Sati boste živela od 29. 10. 2017 do 30. marec 2025. Nanj bi zelo bilo dobro se pripraviti že sedaj. Da bo "bančni račun" za Saturna poln, kar posledično prinese več svobodne izbire in manj težav, v času Sade Satija.

Tretji Sade Sati se vam bo pričel 8. 12. 2046 in bo trajal do 30. 8. 2054.

Prijeten pozdrav!

 Zarja Đotišini, indijska astrologija

Aktiven

Zarja Đotišini, indijska astrologija

Astrološko svetovanje in vedeževanje

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal