Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Kdaj bom v obdobju Sade Sati?


Vprašanje:

Pozdravljeni!  Zanima me kdaj sem/bom imela obdobje Sade Sati. Rojena sem 26.11.1979 ob 4.00  v Mariboru. Hvala in lep dan!


Opomba uredništva portala viva.si: pri objavi odgovora zagotavljamo anonimnost avtorja vprašanja. Podatki o rojstvu so spremenjeni.

Odgovor:

Spoštovana!

Iz vaših rojstnih podatkov mi slika vesolja kaže, da ste se že rodila v Sade-Satiju. Kot majhna deklica ste najverjetneje veliko prejokala in bila bolehna. 6. 10. 1982 ste zaključila svoj prvi Sade Sati, če gledava tranzite. Torej skoraj ste že dopolnila 4. leto starosti.

Vaš drugi Sade Sati živite sedaj. Pravzaprav ga že skoraj končujete. :) Super. Ta se vam je pričel 26. maja 2005, zaključil pa se vam bo 4. avgusta 2012.

Sade Sati in oddelovanje karme skozi ta princip, se pri vas najbolj odraža skozi partnerski odnos (z osebnim partnerjem in morebitnimi težavnimi partnerskimi odnosi tako z mamo kot tudi s poslovnimi partnerji). Težave v partnerskih odnosih so tiste, ki vas "bodrijo in silijo" v duhovno rast. Razen, če je vaš partner tujec ali kakorkoli povezan s tujino. Potem se težave in občutek stisnjenosti srca zmanjšata. Paziti morate tudi na vaše zdravje. Telesna aktivnost mora biti pri vas zmerna, veliko hoje, joga asane in umirjena vadba. Nikar ne pretiravati s tekom ali preveč "eksplozivnimi" športi. Sploh po marcu 2011 biti zmerna pri telesnih aktivnostih.

Vse lepo vam želim.

 Zarja Đotišini, indijska astrologija

Aktiven

Zarja Đotišini, indijska astrologija

Astrološko svetovanje in vedeževanje

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal