Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Vrtenje v glavi


Vprašanje:

Pozdravljeni!

Imam težave z vrtenjem v glavi. Imam nizek pritisk, stara pa sem 18 let,. Moji težavi  se zdravnik nikoli ni posvetil, poslal me je samo v laboratorij kjer so izvidi pokazali, da mi primanjkuje železa. Nazadnje, ko sem bila na pregledu pa so bili izvidi OK. Toda meni se še vedno  vrti (skozi cel dan/večer). Če pa ima mogoče še kakšno povezavo to, da me glava boli skoraj vsak dan po 2,3 ure na dan? Sem bolj drobne postave, pa ne zaradi tega, ker ne bi jedla, pojem veliko in tekočine tudi dosti spijem, zato nimam razlage, zakaj se mi vrti!

Hvala za vaš odgovor!

Odgovor:

Prepričan sem, da moraš še oditi do svojega zdravnika. Če se prvič zate ni preveč potrudil, pa se bo sigurno, ko boš večkrat prišla z enakim problemom, saj se bo le tako zavedal, da je zate vrtenje problem, ki dolgo traja in ne le en dan. Ponovno je treba preveriti, če se ni pomanjkanje železa ponovilo. Morda te bo z vrtoglavico poslal k ORL specialistu, saj so možni še drugi razlogi za vrtenje. Sicer pa pogosto srečamo omotice/vrtoglavice pri odraščajočih ljudeh. Imaš 18 let, ješ dovolj in si bolj drobne postave. Morda moraš razmišljati tudi o rekreaciji v smeri krepitve vratnih mišic. Veliko je možnih razlogov. Prepričan sem, da je lahko tudi majhen problem, ki dolgo traja, zelo velik problem. Želim, da ga uspešno rešiš.!
 Marjan Berginc, dr. med.

Aktiven

Marjan Berginc, dr. med.

Srce in ožilje Cepljenje Otroške bolezni Zastrupitve in prva pomoč Prehlad, gripa in bakterijska vnetja Diagnostika Poklicne in redke bolezni

Če želite zastaviti vprašanje stokovnjaku, se morate najprej prijaviti v sistem.

Prijava na portal