Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Seks z drugimi pari in obsedenost s seksom


Vprašanje:

Pozdravljeni! Dolgo sem se odločala,da vam pišem in se danes sem se opogumila. Pred 5-imi leti mi je partner predlagal, da si najdeva par za skupno druženje in seks. Družila sva se z nekaj pari, kasneje sva v posteljo vzela samo žensko, pred kratkim pa smo seksali v troje z moškim. Jaz sem se po petih letih tega že naveličala, sploh, ker hoče partner z raznimi pari, ženskami, seksati. vsak dan. Partner me zmerja, da sem grda, predebela, da se ne znam obnašati in da zaradi mene ne dobiva še več parov za skupni seks. Mi lahko poveste, če je partner obseden s spolnostjo?

Odgovor:

Pozdravljeni,
ni toliko problem z obsedenostjo s seksom (ki je v določeni meri tudi odraz nizke samozavesti) kot je s ponižujočim odnosom vašega partnerja do vas. Ste prepričani, da želite vztrajati v takšnem odnosu?

Kar se tiče želje po eksperimentiranju, pa takole: verjetno ga ni med nami, ki ne bi vsaj fantaziral o kakšni spremembi ali "dodatku", le redko kateri pa se tudi opogumijo. Dokler sta s spremembami in dopolnitvami sporazumna oba partnerja, ni problema (in, seveda, dokler njuni eksperimenti obema ustrezajo in ne prizadenejo tretje osebe!!!); problem nastane, ko postane spolnost (klasična ali drugačna) obsesija. To se je zgodilo vašemu partnerju. Delno je za to gotovo kriva tudi njegova nizka samozavest, samopodoba ali pa nezadovoljstvo z življenjem nasploh, kar kompenzira s kompulzivno seksualnostjo in žaljivim odnosom do vas. Razmislite: je to res tisto, kar si želite?
 Pika Nai

Aktiven

Pika Nai

Seks

Viva strokovnjak trenutno ni na voljo za vprašanja. Lahko si izberete drugega, ali pa poskusite kasneje.