Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Bolečine v sklepih


Vprašanje:

Pozdravljeni, zanima me Vaše mnenje in ali se naj s svojimi težavami obrnem na svojega osebnega zdravnika. Stara sem 30 let in imam težave z bolečimi sklepi. Že velikokrat so me boleli sklepi, vendar temu nisem polagala večje pozornosti, ker je bolečina ponavadi hitro izginila in se je pojavila mogoče le nekaj krat na leto. Pozorna sem postala letošnjo zimo, ko me je en mesec nenehoma bolel desni gleženj. Bolečina je po mesecu dni ponehala prav tako hitro kot se je tudi pojavila. Čez dober  mesec  so se pojavile bolečine v obeh zapestjih (v levem bolj izrazite) in spet brez otekline. Za tem se je pojavila bolečina v desnem kolenu. Vmes so se pojavile tudi bolečine v mečih, kot nekakšni krči, vendar ne tako zelo močni. Velikokrat  se zbudim z mravljinčastimi rokami, po domače povedano mi roka zaspi, čeprav recimo nisem spala na njej. Naj še omenim to, da moja mama že 20 let trpi za revmatoidnim artritisom.

Odgovor:

Spoštovana, na vaše vprašanje ali se obrnete na zdravnika, je moj odgovor DA.
K temu nasvetu so pripomogla naslednja dejstva: revmatizem v družini in vaša starost.
Čimprej se oglasite v ambulanti vašega zdravnika in mu razložite svoje težave. Možno je, da gre za sistemski revmatizem, ki zahteva posebno zdravljenje. Če bodo preiskave moj sum ovrgle, toliko bolje.
To je vsekakor moja želja.
Lep pozdrav!

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.

Komentarji

30. 01. 2011 22:24:04
Kako se naj ozdravim od revme!?

Pri zdravljenju moramo prvo spoznati vzrok nastale bolezni, ko to odkrijemo, nam bo lažje najti pravi način in tudi pravo zdravilo za uspešno zdravljenje!

Medicinska znanost za revmatične bolezni, do danes še ni odkrila vzroka nastanka te bolezni, še manj pa ji je uspelo izdelati učinkovito zdravilo, ki bi dokončno ozdravilo to nadležno bolezen!

»Biotronika nova veda« pa temelji na energijskih naravnih zakonih, ki pa so višja stopnja spoznavanja narave, s tem pa tudi vseh zvrsti bolezni!

Temeljni vzrok vsake bolezni je v preveliki količini negativne energije v določenem tkivu in kasneje tudi v ogroženih celicah, kar je osnova za podporo vsem boleznim!

Ko bolezen osvoji celice, nastanejo poškodbe kot so razna vnetja in s tem pa k sreči tudi bolečine!

Če človek bolečin ne bi občutil bi bolezen napredovala do propada določenega dela telesa kar pa seveda s pridom koristijo tudi rakave celice!
Medicina pa se tega premalo zaveda, zato daje pacientu sredstva proti bolečinam, ker same bolezni ne zna ozdraviti!

Kaj lahko pomaga ozdraviti poškodovane telesne celice, da bi ta del telesa zopet normalno funkcioniral?

Prvo je potrebna ugotovitev od kje telo prejema negativno sevanje (postelja, vzglavnik, pokrivalo, spalnica, elektro instalacije, elektro naprave, šparovne žarnice, delovno mesto, oblačilo, ali kaj drugega), vendar je postelja, glavni in največji polnilec energije, kakšna pač je!?

Če je ta negativna energija, le delno na določenem mestu, je na tistem mestu ležeči del telesa tudi negativen pa s časom ta del telesa tudi oboli.

Če popravimo posteljo, se telo lahko samo pozdravi, če že ni prepozno, ker mrtve celice se ne da nazaj oživeti, zato so tam potrebni le kirurški posegi!

Biotronika nova veda je danes toliko napredovala, da lahko vsa negativna sevanja nevtralizira, kar je neškodljivo za človekove celice!

Da pa bi oboleli del telesa od revme, ali slično bolezen čim preje ozdravel, je potrebno iz obolelega dela telesa izvleči to negativno energijo, da se bodo obolele celice čim preje osvobodile teh negativnih energij in se nato tudi same ozdravile ter s tem usposobile oboleli del telesa običajih funkcij!
Izvlečenje negativne energije je že znano pri alternativcih, možno pa si je tudi sam pomagati z večkratnim tuširanjem z veliko količino tekoče tople vode!

Želim vam vsem pravilne odločitve zdravljenja in odpravljanje vzroka bolezni!!

Vaš- kajster! (Konrad Ajster)
23. 10. 2011 16:14:40
V pomoč pri bolečinah v sklepih pa so nam lahko darovi narave: http://zdravje.us/bolecine_v_sklepih.htm